Black Friday – reduceri la mobila pentru casa

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Nici casa ta nu scapă de Black Friday! Am ales mai jos cele mai bune oferte la mobilă pentru casa ta. Pentru că Black Friday încă nu este gata, lista este în continuă actualizare.

De Black Friday se vand masiv telefoane, televizoare si laptopuri, insa este o zi cu mari reduceri si la produse pentru casa, de la mobila si decoratiuni la electrocasnice și scule și unelte de bricolaj.

eMAG, liderul magazinelor online din România, se asteapta la vanzari masive de electrocasnice si canapele in ziua de Black Friday, 20 noiembrie. Puteti consulta oferta eMAG la mobila si saltele, AICI. Oferta generală a aceluiași magazin poate fi consultată AICI.

Somproduct este un magazin specializat a carui oferta merita neaparat consultata de Black Friday. Am descoperit pe site unele dintre cele mai frumoase si moderne canapele, dar si decoratiuni cu mult bun gust. Magazinul este insa preferat de cumparatorii de saltele ortopedice si nu numai. Oferta Somproduct poate fi consultata AICI.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.