Acasă POLITICA Dragnea anunta ca ii va reclama la serviciu pe romanii care critica...

Dragnea anunta ca ii va reclama la serviciu pe romanii care critica PSD, ca sa fie dati afara !

1

După ce Legea defăimării sociale nu a trecut de Parlament, Dragnea a găsit o altă metodă de răzbunare pe cei care critică PSD, demnă de originile sale: îi va reclama la serviciu.

„Eu sunt un om responsabil. Toate deciziile pe care le-am luat astă vară, de când am fost ales președinte interimar, dovedesc că astăzi au fost decizii bune, nu greșite. Au fost colegi care la un moment dat au avut o atitudine mai războinică, pe mine mă interesează în primul rând stabilitatea acestei țări. Am văzut, de exemplu, un lucrător la o bancă care își dădea cu părerea că dacă PSD câștigă alegerile, România intră în instabilitate. Îi spun că bate câmpii, asta este expresia, și o să sesizăm și conducerea acestei multinaționale.”, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Infractorul ăsta condamnat la închisoare nu mai suportă nici să-ți dai cu părerea despre partidul lui colcăind de penali votat de aproape 40% din români, uitând că diferența nu-l vrea nici pe el, nici pe neo-comuniștii lui.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
7 years ago

“votat de aproape 40% din români” 40% din cei ce voteaza,adica~60% din populatia cu drept de vot,adica aproximativ 3.744.000 de oameni din 15.600.000 de romani cu drept de vot,nici macar un sfert din ei…

wpDiscuz
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version