Wednesday, July 28, 2021

XTB introduce în ofertă Acțiunile Clasice și ETF-urile

Must Read

XTB Romania a lansat recent o nouă ofertă atractivă prin care clienții români pot investi în Acțiuni și ETF-uri listate pe 16 burse internaționale, precum NYSE, LSE sau NASDAQ.

Începând de luna trecută, investitorii români pot cumpăra prin intermediul XTB Acțiuni Clasice emise de companii europene sau americane, precum și ETF-uri, în condiții de cost foarte atractive:

  • Comisionul pentru acțiunile din SUA: 0,12%, minim 4,99 USD
  • Comisionul pentru acțiunile din Europa: 0,12%, minim 4,99 EUR

Click aici pentru a accesa siteul XTB!

„O dată cu reintroducerea acestei game de instrumente financiare în portofoliul companiei noastre, precum și prin adăugarea unui număr semnificativ de instrumente noi, ne străduim să devenim o companie completă de investiții, oferind produse destinate tuturor tipurilor de investitori, indiferent de abordarea lor față de risc”, precizează Omar Arnaout, CEO XTB grup.

Oferta include și fonduri ETF (exchange-traded funds), care câștigă tot mai multă popularitate în rândul investitorilor, fiind o metodă eficientă pentru punerea în practică a unor strategii de investiții pasive, costurile serviciilor fiind mai reduse decât în cazul fondurilor clasice de investiții.

Statutul de client al XTB vă oferă acces la o gamă largă de instrumente financiare prin intermediul platformei noastre de ultimă generație, xStation5, care oferă:

  • Acces instant la grafice și la tranzacții în timp real, prin intermediul platformei online (web-based) sau prin intermediul aplicației de mobil;
  • Posibilitatea de a plasa ordine în așteptare în afara orelor de tranzacționareInstrumente de analiză avansate;
  • Instrumente de analiză avansate;
  • Scanare predefinită pentru identificarea automată a unor companii atractive, pe baza unor strategii de investiție consacrate (ex. „Ben Graham”);
  • O aplicație intuitivă de mobil care vă permite să vă accesați oricând portofoliul;
  • Termen de decontare T + 0 !
- Advertisement -

XTB Romania se numără printre puținii brokeri ce le oferă noilor investitori posibilitatea de a-și testa strategiile de investiție fără să-și asume riscuri, prin intermediul unui cont demonstrativ cu fonduri virtuale și cu o valabilitate de până la 30 de zile, ce poate fi prelungită la cerere în mod gratuit.

XTB este una dintre cele mai mari companii internaționale de brokeraj, listată public pe WSE (Bursa de la Varșovia), începând din anul 2016. Are un număr de peste 400 de angajați la nivel mondial, creându-și propria platformă de tranzacționare și investiții, având deschise sucursale în mai multe țări Europene, precum Marea Britanie, Polonia, România, Germania, Franța.

Compania XTB este de asemenea reglementată la nivel internațional de cele mai cunoscute Autorități de Supraveghere din lume, iar în România, funcționează sub supravegherea ASF începând din anul 2008.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice: Ana Maria Popescu, argint în proba de spadă, după o finală dramatică

Campioana olimpică de la Rio a fost la un pas să cucerească cea mai străluicitoare medalie! După primele trei...
- Advertisement -

More Articles Like This