Acasă Stirile zilei Șerban Nicolae și-a anunțat, în CEx, candidatura la Președinția României

Șerban Nicolae și-a anunțat, în CEx, candidatura la Președinția României

0

Senatorul PSD Șerban Nicolae și-a anunțat, în ședința Comitetului Executiv de joi, dorința de a candida la alegerile prezidențiale, au declarat surse din partid pentru Mediafax.

Referitor la prezidențiabil, Codrin Ștefănescu a anunțat că Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea sunt printre numele vehiculate în interiorul PSD. Candidatul partidului la prezidențiale va ajunge în turul doi, a precizat fostul secretar general al PSD.

De asemenea, social-democrații au decis, joi în Comitetul Executiv să organizeze Congresul pentru alegerea președintelui, președintelui executiv și a secretarului general pe 29 iunie, au declarat surse din partid.

Propunerea lui Paul Stănescu pentru amânarea Congresului din 29 iunie a fost respinsă de liderii PSD în reuniunea CEx de joi, au mai spus sursele citate. Totodată, niciun lider, în afară de președintele interimar al PSD nu și-a anunțat candidatura pentru șefia formațiunii la Congresul extraordinar.

De asemenea, statutul va fi modificat în aceeași zi cu Congresul, în sensul alegerii funcțiilor de conducere ale PSD prin delegați, mergându-se pe același număr de delegați care au fost la Congresul anterior, au explicat surse ale formațiunii, pentru Mediafax.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version