Tuesday, March 19, 2024

Castiga bani cu SkyWay tehnologia de transport a viitorului

Must Read

SkyWay este un sistem Revoluționar în Domeniul transportului. SkyWay ofera posibilitatea de a investi online și cumpăra Acțiuni și în felul acesta devenim Co-Proprietari la acest sistem care va fi de durată și de renume în viitor și se va extinde și va fi implementat în toate țările !

Fiecare acționar va primi la domiciliu prin poștă Certificatul de Actionar. Va primii și dividente după acțiunile cumpărate sau le va putea vinde la un preț mult mai mare.

Va puteti inregistra gratuit: AICI

Actiunile in momentul de fata încă sunt la un preț foarte mic (1cent ) dar pe timp ce trece li se va mări prețul. Asemănător acțiuni „bitcoin” care în 2009 cand a apărut, o acțiune a costat a zecea parte dintr-un cent, iar acum a ajuns la peste 10000$.

Pachete de investiție sunt de: 50$ , 100$, 500$, 1000$, 5000$ și altele mai mari ! Se poate cumpăra mai multe acțiuni și în rate lunare de minim 50$/lună pe 10 luni (50.000 acțiuni). Dacă se plătește pe două luni odată (100$) primești bonus 7500 acțiuni care se primesc după ultima rată.

- Advertisement -

Investește inteligent în Aceasta Inovație în domeniul Transportului. Este Ecologocă și cu pana la 8 ori mai ieftina decat orice alt Sistem de transport, care va fi de mare succes în viitor !

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x