Wednesday, February 1, 2023

Probabil cel mai mic pret ce il puteti gasi la masti anti-coronavirus! Cu placere! :)

Must Read

Probabil cel mai mic pret ce il puteti gasi la masti anti-coronavirus. Vine undeva la 2.9 RON / bucata. Cu placere! 🙂 Set 50 bucati Masti de protectie de unica folosinta – produs vandut fara adaos comercial

Avand in vedere perioada grea prin care trecem cu totii si pentru ca este un produs de care oricine are nevoie in acest moment, dar care se gaseste foarte greu, am decis sa-l vindem fara adaos comercial. Pretul produsului va fi actualizat saptamanal, lunea si joia, iar eventualele fluctuatii vor depinde de pretul practicat de furnizorii de la care vom procura mastile, precum si de pretul transportului.
Un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie. Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.
Stratul exterior si interior este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena.
Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic.
Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.
Corespunde cu prevederile HG 54/2009, Anexa I – Cerinte Esentiale.A indeplinit Procedura de evaluare a conformitatii: Anexa VII la Directiva 93/42/EEC referitoare la dispozitivele medicale, transpusa prin Hotararea nr. 54/29.01.2009 privind conditiile introducerii pe piata a dispozitivelor medicale.
Este clasa (Conform HG 54/2009, Anexa IX, regulilor 5 si 12) – I

Lista standardelor armonizate aplicate:

• SR EN ISO 13485:2012 – Dispozitive medicale. Sisteme de management al calitatii. Cerinte pentru scopuri de reglementare;
• SR EN ISO 9001:2015 – Sisteme de Managementul Calitatii;
• SR EN ISO 1041:2009 – Informatii furnizate de producator impreuna cu dispozitivele medicale;
• SR EN ISO 14971:2007 – Dispozitive medicale. Aplicarea managementului de risc la dispozitivele medicale;
• SR EN ISO/CEI 17050-1:2005 – Evaluarea conformitatii. Declaratia de conformitate data de furnizor. Partea 1 – Cerinte generale.

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This