Tuesday, March 19, 2024

CTP, despre protestatarii din Piața Victoriei: Sunt „inteligenți asimptomatici”. Își bat joc de medici, de bolnavi, de morți

Must Read

Oamenii care au protestat în Piața Victoriei în prima zi a stării de alertă sunt „inteligenți asimptomatici”, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu. Sunt oameni care își bat joc de munca medicilor, de cei care s-au îmbolnăvit de COVID-19 și de cei care au murit, a spus gazetarul.

Cristian Tudor Popescu: „Săptămâna trecută pe ideea asta ne-am despărțit, v-ați speriat că doresc moartea proștilor. Am spus că nu doresc moartea nimănui pentru că proștii sunt necesari într-o societate. Nu poate fi definită calitatea umană fără prezența contrariului ei.

E nevoie și de asftel de oameni pe care nu o să-i numesc proști, o să-i numesc inteligenți asimptomatici. Nu prezintă semne, dar probabil că sunt foarte inteligenți.

Hai să vorbim de omenia acestor oameni prezenți în piață. Chiar când dânșii se frăsuiesc pe acolo, mai avem câte un anunț: au murit încă 14 oameni. Acești oameni nu se gândesc niciun noment, pentru că sunt inteligenți asimptomatici și pentru că sunt nesimțiți, că își bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni, munca uneori eroică, își bat joc de cei care s-au îmbolnăvit și au suferit în spital, în niște condițiii date de COVID groaznice, își bat joc de morți. Asta fac în acest moment acești indivizi, fără să se gândească nicio secundă la ceilalți.

- Advertisement -

Am văzut două hoituri politice, domnul pușcăriaș mitarnic Adrian Severin și domnul actor de mâna a treia, mult spus, Bogdan Stanoevici, care a fost ministru pentru diaspora în guvernele PSD, care au venit în ideea că poate găsesc să-i mai asculte cineva în legătură cu ce scot. Dl Severin le explică oamenilor, îi povățuiește, ne putem gândi ce anume scoate pe gură.

În afară de aceștia, am văzut foarte mulți care se filmau cu telefonul, mulți nici măcar nu făceau selfie cu cineva, se filmau și unii chiar vorbeau, așa cum vorbesc alde saltimbancul și pușcăriașul. Vorbeau și ei, nu aveau cu cine pe acolo, dar vorbeau singuri la telefon.

Acești idivizi, mulți dintre ei, sunt cu siguranță niște ratați, niște oameni care nu au fost în stare – vorbesc de cei de o anumită vârstă, am văzut și persoane foarte tinere care sunt în faza incipientă a ratării. O să vină și asta, din moment ce ieși la o astfel de manifestație nu cred că vei avea o traiectorie foarte bună și strălucitoare în viață. Sunt aceia pe care nu-i duce capul, pur și simplu.

Inteligenții asimptomatici ne cred pe toți ceilalți, care nu am venit în piață, niște tâmpiți care cred că există pandemie, care cred că oamenii care zac acum la morgă sunt de fapt machiați, vopsiți vânăt pe față, că nu sunt morți, nu a murit nimeni, nici în America nu au murit 80.000 de oameni, nici vorbă, au murit de altceva, de guturai.

Acești inși cu siguranță sunt antivaccin, sunt convinși că există o conspirație mondială care dorește să ne bage tuturor cipuri în cap, că țâșnesc covizi proaspeți din antenele 5G. Au lucrurile astea foarte clare în cap, iar noi ceilalți, cei care purtăm mască, cei care păstrăm distanța – și nu ne e bine deloc așa – toți ceilalți suntem niște tâmpiți.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x