Acasă Stirile zilei Avocata Diana Șoșoacă, SCANDAL cu jandarmii la DIICOT: „Pe mine m-a interesat...

Avocata Diana Șoșoacă, SCANDAL cu jandarmii la DIICOT: „Pe mine m-a interesat să vină televiziunile, să facem un protest”

0

Proaspătul senator AUR – Diana Șoșoacă a pornit un scandal cu jandarmii în față la sediul DIICOT. Șoșoacă a susținut-o pe avocata Iulia Medeleanu care este anchetată de DIICOT după ce i-ar fi făcut o plângere lui Raed Arafat.

Iulia Medeleanu este acuzată într-un dosar de evaziune fiscală. Iar Diana Șoșoacă susține că totul este o acțiune de intimidare.

„Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă!  Dragii mei, avem deja poliție politică. La acest moment, colega mea, Iulia Medeleanu, are percheziție la cabinet, la Iași, vezi-doamne, evaziune fiscală. Evident, rezultat al faptului că ne-am permis să depunem plângere penală împotriva Guvernului României și a unor miniștri. S-a declanșat jihadul împotriva ei. Ea, împreună cu mine și colegul Căncescu și cu Partidul Neamul Românesc am formulat plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Tătaru Cercel, Rafila și compania. I s-au ridicat toate actele de la înființare până acum“, a afirmat Diana Șoșoacă.

„Pe mine m-a interesat să vină televiziunile, sa facem protest”, a recunoscut Șosoacă. „Ne vedem diseară într-o emisiune cu privire la aceste aspecte”, a mai spus avocata Diana Șoșoacă.

Senatoarul AUR a discutat în contradictoriu cu jandarmii, care i-au atras atenția că trebuie să respecte regulile în vigoare și să poarte mască. Aceasta le-a spus că nu îi trebuie autorizație pentru a protesta. Referitor la mască, Șoșoacă a menționat că atât ea, cât și soțul, au adeverință medicală care îi scutește de la portul acesteia.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version