Tuesday, September 26, 2023

BlackRock va adăuga bitcoin ca investiție eligibilă în două fonduri

Must Read

BlackRock Inc adaugă contractele futures pe bitcoin ca investiție eligibilă la două fonduri, potrivit unei solicitări a companiei, într-o mișcare de a aduce lumea criptomonedelor clienților săi, potrivit Reuters.

Cel mai mare manager de active din lume a declarat că ar putea utiliza instrumente financiare derivate pe bitcoin pentru fondurile sale BlackRock Strategic Income Opportunities și BlackRock Global Allocation Fund Inc.

Fondurile vor investi numai în contracte futures pe bitcoin decontate, tranzacționate la bursele de mărfuri înregistrate la Comisia de tranzacționare a contractelor futures, a declarat compania miercuri într-un document către Securities and Exchange Commission (SEC).

Directorul executiv Larry Fink spusese la Consiliul pentru Relații Externe din decembrie că Bitcoin are mișcări gigantice în fiecare zi și ar putea evolua într-o piață globală.

- Advertisement -

Puteti investi la bursa prin platformele:
– eToro – https://bit.ly/2TKvVa0 (Your capital is at risk.)
– Trading212 – https://bit.ly/3f4dJRp
– XTB – https://bit.ly/inregistrare-xtb
– Capital – https://bit.ly/3k2dJUs (Your capital is at risk.)

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.
– eToro – https://bit.ly/2QGr5Zp (Your capital is at risk.)
– Coinbase – https://bit.ly/cont-coinbase
– CryptoCom – http://bit.ly/cont-cryptocom
– LDVbank – https://cutt.ly/tokero
– Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

La începutul acestei luni, Bitcoin, cea mai populară criptomonedă din lume, a atins un nivel record de 40.000 de dolari, crescând cu peste 900% de la minim în martie, după ce abia trecuse de 20.000 de dolari la mijlocul lunii decembrie.

Un purtător de cuvânt al BlackRock a refuzat să comenteze în plus atunci când a fost contactat de Reuters.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Producătorul român de materiale de construcții Teraplast anunță că integrează soluții digitale în fluxul său de procese și își propune să își digitalizeze 80%...

Producătorul român de materiale de construcții TRP (TERAPLAST SA) anunță că integrează soluții digitale complexe în fluxul său de procese și își propune să...
- Advertisement -

More Articles Like This