Tuesday, July 23, 2024

Larry King, cel mai cunoscut prezentator de talk-show-uri din lume, care a făcut din CNN cel mai urmărit post din America în anii 90, a murit la 87 de ani după ce a fost infectat cu COVID

Must Read

King a încetat din viață la Centrul Medical Cedars-Sinai Los Angeles, statul California. Un mesaj care anunță decesul omului de media a fost postat pe contul său de Twitter. În anunț, nu este precizată cauza decesului, însă jurnalistul a fost internat în luna decembrie 2020, în urma infectării cu coronavirus.

Deși avea multiple comorbidități, el reușise să depășească faza critică, fiind mutat de la ATI la începutul acestui an. Larry King avea diabet zaharat de tip II, s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe atacuri de cord și o intervenție chirurgicală de by-pass în 1987. În 2017, King a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în 2019 a fost supus unei proceduri pentru angină. Problemele sale medicale l-au inspirat să deschidă și o fundație care îi ajută pe cei fără asigurare medicală.

Legendă a jurnalismului, Larry King a lucrat 64 de ani în mass-media americană, atât la radio, la TV, cât și în presa online. A găzduit emisiunea de interviuri “Larry King Live” la CNN, timp de 25 de ani, intervievând candidați la președinție, vedete, sportivi, actori și oameni obișnuiți. S-a retras în 2010 după ce numărul edițiilor emisiunii sale depășse șase mii.

Anul trecut, King a pierdut doi dintre copiii săi – Andy, 65 de ani, care a murit din cauza unui atac de cord la sfârșitul lunii iulie, și pe fiica Chaia, 52 de ani, decedată în august din cauza unui cancer pulmonar.

- Advertisement -

Surse alternative: CNN, BBC, AP.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Joe Biden se retrage din cursa pentru Casa Albă. “Este cea mai bună decizie pe care o pot lua pentru partid și pentru țară”

Joe Biden s-a retras din cursa pentru președinția SUA, o decizie extraordinară care aruncă în incertitudine nominalizarea democrată cu...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x