Tuesday, March 19, 2024

Dedeman investește în panourile solare. Retailerul nu exclude investiţii de sine stătătoare

Must Read

Dedeman investește în panourile solare. Retailerul nu exclude investiţii de sine stătătoare, luând în calcul efectele benefice pe care generarea de energie verde le are asupra mediului înconjurător. Dedeman este lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare.

Dedeman investește în panourile solare. Retailerul și-a dotat peste două treimi dintre magazine cu panouri pentru producerea energiei verzi.

Panourile solare asigură aproape o treime din consumul de energie al unui magazin, arată compania.

Dedeman investește în panourile solare. 38 dintre magazine dispun de centrale electrice fotovoltaice funcţionale

Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială locală, liderul pieţei de bricolaj din România, a finalizat echiparea a 38 de magazine cu panouri solare, dintr-o reţea naţională de 54 de unităţi.

- Advertisement -

Cea mai mare afacere antreprenorială românească se uită la cel mai fierbinte domeniu de investiţii după ce şi-a echipat 70% din reţea cu panouri solare și nu exclude investiţii de sine stătătoare.

”În prezent, 38 dintre magazinele Dedeman din ţară dispun de centrale electrice fotovoltaice funcţionale.

Curentul electric produs prin intermediul acestora este destinat exclusiv autoconsumului, iar perioada de utilizare va fi de minimum 25 de ani. Investiţia totală a depăşit suma de 6 milioane de euro.

”Investiţie cu gândul la viitor”

Pe viitor, nu excludem nici investiţiile în proiecte de sine stătătoare“, au declarat reprezentanţii Dedeman, potrivit zf.ro.

Scăderea costurilor pentru tehnologia solară i-a determinat pe mulţi retaileri să folosească acoperişurile magazinelor pentru o nouă specie de investiţie, cea în producţia de energie verde.

”Am făcut această investiţie cu gândul la viitor. Pe lângă aspectele de ordin financiar, am luat în calcul şi efectele benefice pe care generarea de energie verde le are asupra mediului înconjurător“, a spus Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman, conform sursei citate.

Trebuie precizat că panourile solare asigură până la 30% din consumul de energie al unui magazin, potrivit reprezentanților Dedeman.

Dedeman în cifre
– 54 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;

– o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină;

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;

– peste 12.000 de angajaţi.

Lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare

Dedeman este lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc.

Retailerul a deschis vineri, 9 aprilie, un nou magazin în orașul Sfântu Gheorghe.

Dedeman Sfântu Gheorghe are o suprafață construită de aproximativ 9.500 mp, 950 dintre aceștia fiind destinați serei cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber.

Zona de exterior este amenajată cu spații verzi și cu 210 locuri de parcare. Tot aici, clienții vor avea la dispoziție și o stație dublă pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Dedeman Sfântu Gheorghe va avea 140 de angajați.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x