Bill Gates, cofondator al Microsoft, a declarat luni într-un tweet că el și soția sa, Melinda Gates, se vor despărți după 27 de ani.

Anul trecut, Bill Gates a renunțat la consiliul Microsoft, deoarece coronavirusul a devenit o forță în întreaga lume. A început să petreacă mai mult timp pe fundația nonprofit Bill și Melinda Gates Foundation alături de Melinda Gates. Cei doi sunt copreședinți și administratori ai fundației.

Puteti investi in actiunile companiei Microsoft, aici: http://bit.ly/actiuni-microsoft

Bill și Melinda Gates s-au întâlnit la Microsoft. Fusese manager de marketing la compania de software.

Anunțul vine la doi ani după ce Jeff Bezos, CEO Amazon, a spus că el și soția sa, MacKenzie, divorțau. Bill Gates și Jeff Bezos se numără printre cei mai bogați oameni din lume, iar Amazon și Microsoft concurează în domeniul cloud computing.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.