Tuesday, September 26, 2023

Bill Gates, cofondatorul Microsoft și soția lui Melinda se despart după 27 de ani de căsnicie

Must Read

Bill Gates, cofondator al Microsoft, a declarat luni într-un tweet că el și soția sa, Melinda Gates, se vor despărți după 27 de ani.

Anul trecut, Bill Gates a renunțat la consiliul Microsoft, deoarece coronavirusul a devenit o forță în întreaga lume. A început să petreacă mai mult timp pe fundația nonprofit Bill și Melinda Gates Foundation alături de Melinda Gates. Cei doi sunt copreședinți și administratori ai fundației.

Puteti investi in actiunile companiei Microsoft, aici: http://bit.ly/actiuni-microsoft

Bill și Melinda Gates s-au întâlnit la Microsoft. Fusese manager de marketing la compania de software.

Anunțul vine la doi ani după ce Jeff Bezos, CEO Amazon, a spus că el și soția sa, MacKenzie, divorțau. Bill Gates și Jeff Bezos se numără printre cei mai bogați oameni din lume, iar Amazon și Microsoft concurează în domeniul cloud computing.

- Advertisement -

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Producătorul român de materiale de construcții Teraplast anunță că integrează soluții digitale în fluxul său de procese și își propune să își digitalizeze 80%...

Producătorul român de materiale de construcții TRP (TERAPLAST SA) anunță că integrează soluții digitale complexe în fluxul său de procese și își propune să...
- Advertisement -

More Articles Like This