Wednesday, October 5, 2022

Elon Musk, un nou anunț pe Twitter după ce piața criptomonedelor a picat: Adevarata luptă este între monedele fără acoperire şi cripto

Must Read
Elon Musk afirmă că între monedele fără acoperire ale guvernelor şi criptomonede le preferă pe ultimele.

Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume și directorul general al producătorului de automobile electrice Tesla, a scris sâmbătă, pe Twitter, că între monedele fără acoperire ale guvernelor şi criptomonede sprijinul său este pentru cripto, scrie news.ro.

Avertismentul lui Musk

”Adevarata luptă este între monedele fără acoperire şi cripto. Prin comparaţie, le susţin pe ultimele”, a afirmat Musk pe Twitter, răspunzând unui utilizator care l-a întrebat ce crede despre oamenii care sunt furioşi pe el din cauza cripto.

Musk a făcut anterior comparaţie între banii fără acoperire în active şi bitcoin şi scrie deseori tweeturi care determină creşterea sau scăderea bitcoin şi a dogecoin.

Bitcoin, creștere cu sprijinul lui Musk

În luna februarie, bitcoin a crescut după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi că în curând va accepta criptomoneda ca formă de plată pentru maşini.

- Advertisement -

Cu toate acestea, bitcoin a scăzut în urma unui anunţ făcut de Musk în luna mai, că Tesla nu va mai accepta bitcoin pentru achiziţia de automobile, referindu-se la îngrijorările sale referitoare la impactul minării criptomonedei asupra mediului.

Miliardarul a  afirmat în această lună, în timpul emisiunii “Saturday Night Live” pe care a moderat-o, că bitcoin este ”o şmecherie”, ceea ce a dus la scăderea preţului acesteia.

În urmă cu două zile, Musk a dat asigurări că nu şi-a vândut deţinerile de dogecoin şi că nici nu va face acest lucru.

Elon Musk, în spatele adresei ce deține cele mai multe monede Dogecoin?

O misterioasă “balenă dogecoin” care deține 15 miliarde de dolari din criptomonedă, a adăugat alte 420,69 monede. Investitorii se gândesc de luni de zile cine sau ce se află în spatele acestei adrese doge. Unele forumuri online au speculat că adresa i-ar aparține chiar lui Elon Musk.

Încă 420,69 de dogecoin tocmai au fost adăugate celui mai mare deținător de dogecoin din lume, stimulând speculațiile cu privire la identitatea misterioasei „balene” care deține adresa cu cele mai multe monede virtuale de acest tip.

Datele de la Bitinfocharts arată că, pe 18 mai, la adresa dogecoin “DH5yaieqoZN36fDVciNyRueRGvGLR3mr7L” au fost adăugate aproximativ 420,6899 de dogecoin, în valoare de 192 de dolari.

Adresa a acumulat 36,7 miliarde de dogecoin începând din 2019 și deține acum aproximativ 28% din oferta totală de dogecoin.  Suma acestei adrese se ridică în prezent la 14,7 miliarde de dolari, potrivit Markets Insider.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna...
- Advertisement -

More Articles Like This