Tuesday, March 19, 2024

Elon Musk își arată susținerea pentru Bitcoin: dețin Bitcoin, ETH și DOGE

Must Read

Elon Musk, CEO al Tesla și SpaceX, își arată susținerea pentru criptomoneda Bitcoin declarând că deține Bitcoin, dar și ETH și DOGE. Elon Musk și-a arătat susținerea pentru Bitcoin în ultimul său interviu: „dețin Bitcoin, ETH dar și DOGE”.

Ceo-ul Spacex și Tesla, Elon Musk, a dezvăluit că deține Bitcoin, Ethereum și Dogecoin.

Între timp, și companiile sale, Spacex și Tesla, dețin bitcoin. El a mai spus că utilizarea energiei bitcoin „se îndreaptă mult mai mult spre surse regenerabile”, iar Tesla va relua probabil acceptarea criptomonedei.

Evenimentul Bitcoin „The B Word”, care a avut loc miercuri, a inclus și o discuție în direct cu Ceo-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, CEO-ul Square și Twitter, Jack Dorsey, și CEO-ul Ark Invest, Cathie Wood.

- Advertisement -

Discuția a fost moderată de Steve Lee, șeful Square Crypto.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Răspunzând la întrebarea ce i-a influențat viziunea cu privire la bitcoin, Musk a început prin a contura beneficiile criptomonedei.

Elon Musk își arată susținerea pentru Bitcoin: dețin Bitcoin, ETH și DOGE
„Nu sunt investitor”, a spus Musk. De asemenea a menționat că singurele acțiuni semnificative tranzacționate public pe care le deține sunt acțiunile Tesla și Spacex. El a continuat: „În afară de asta, dețin bitcoin. Tesla deține bitcoin. Spacex deține bitcoin … Și eu personal dețin un pic de ethereum și dogecoin”.

Musk a afirmat: „În general, sunt un susținător al bitcoinului”, subliniind: „Bitcoinul pe care îl dețin valorează mult mai mult decât ethereum sau doge”.

Indicând că el nu crede în vânzare după ce a ajutat la creșterea prețurilor (n.r. pump and dump), el a mai declarat:

„Dacă prețul bitcoin scade, pierd bani … S-ar putea pompa, dar eu nu fac dump … Aș dori ca bitcoin să reușească”.

Revenind la subiectul ca Tesla să oprească acceptarea bitcoin, Musk a explicat că suspendarea a fost temporară. El a confirmat: „Nu vindem niciun bitcoin și nici nu îl vând personal și nici Spacex nu vinde niciun bitcoin”.

În ceea ce privește consumul de energie al Bitcoin, Musk a recunoscut: „Se pare că Bitcoin se îndreaptă mult mai mult spre surse regenerabile și o grămadă de centrale pe cărbune grele care au fost utilizate … au fost închise. În special în China”

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x