Wednesday, July 6, 2022

Elon Musk își arată susținerea pentru Bitcoin: dețin Bitcoin, ETH și DOGE

Must Read

Elon Musk, CEO al Tesla și SpaceX, își arată susținerea pentru criptomoneda Bitcoin declarând că deține Bitcoin, dar și ETH și DOGE. Elon Musk și-a arătat susținerea pentru Bitcoin în ultimul său interviu: „dețin Bitcoin, ETH dar și DOGE”.

Ceo-ul Spacex și Tesla, Elon Musk, a dezvăluit că deține Bitcoin, Ethereum și Dogecoin.

Între timp, și companiile sale, Spacex și Tesla, dețin bitcoin. El a mai spus că utilizarea energiei bitcoin „se îndreaptă mult mai mult spre surse regenerabile”, iar Tesla va relua probabil acceptarea criptomonedei.

Evenimentul Bitcoin „The B Word”, care a avut loc miercuri, a inclus și o discuție în direct cu Ceo-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, CEO-ul Square și Twitter, Jack Dorsey, și CEO-ul Ark Invest, Cathie Wood.

- Advertisement -

Discuția a fost moderată de Steve Lee, șeful Square Crypto.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Răspunzând la întrebarea ce i-a influențat viziunea cu privire la bitcoin, Musk a început prin a contura beneficiile criptomonedei.

Elon Musk își arată susținerea pentru Bitcoin: dețin Bitcoin, ETH și DOGE
„Nu sunt investitor”, a spus Musk. De asemenea a menționat că singurele acțiuni semnificative tranzacționate public pe care le deține sunt acțiunile Tesla și Spacex. El a continuat: „În afară de asta, dețin bitcoin. Tesla deține bitcoin. Spacex deține bitcoin … Și eu personal dețin un pic de ethereum și dogecoin”.

Musk a afirmat: „În general, sunt un susținător al bitcoinului”, subliniind: „Bitcoinul pe care îl dețin valorează mult mai mult decât ethereum sau doge”.

Indicând că el nu crede în vânzare după ce a ajutat la creșterea prețurilor (n.r. pump and dump), el a mai declarat:

„Dacă prețul bitcoin scade, pierd bani … S-ar putea pompa, dar eu nu fac dump … Aș dori ca bitcoin să reușească”.

Revenind la subiectul ca Tesla să oprească acceptarea bitcoin, Musk a explicat că suspendarea a fost temporară. El a confirmat: „Nu vindem niciun bitcoin și nici nu îl vând personal și nici Spacex nu vinde niciun bitcoin”.

În ceea ce privește consumul de energie al Bitcoin, Musk a recunoscut: „Se pare că Bitcoin se îndreaptă mult mai mult spre surse regenerabile și o grămadă de centrale pe cărbune grele care au fost utilizate … au fost închise. În special în China”

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată Sky Cruise – primul hotel zburător. Are piscine, cluburi și centre comerciale (VIDEO)

Supranumit Titanicul cerului, super-aeronava Sky Cruise poate găzdui până la 5.000 de persoane în piscine, restaurante, cluburi de noapte...
- Advertisement -

More Articles Like This