Sunday, October 1, 2023

Minore, obligate de proxeneți să se prostitueze pentru droguri. Fetele, forțate să se mutileze pe mâini cu cutterul

Must Read

Doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 51 de ani, din Călărași, ar fi recrutat două minore, din Brăila, pe care le-ar fi găzduit la domiciliile lor si le-ar fi obligat sa se prostitueze, în scopul obținerii de foloase materiale. Totul s-ar fi întâmplat în vara anului acesta.

Faptele au ieșit la iveală după ce polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, au desfășurat o acțiune pentru probarea activității infracționale a doua persoane bănuite de trafic de minori.

“Din cercetările efectuate în cauza s-a stabilit faptul că, unul dintre inculpați, consumator de droguri, a traficat pe una dintre persoanele vătămate minore în scopul de a obține de la diverși clienți, dealeri de asemenea produse, diferite cantități de droguri.

Pentru a spori obedienta minorei și dependenta fata de acesta, inculpatul a obligat-o pe victima să consume droguri, oferindu-i cu regularitate droguri, respectiv, marijuana și hașiș.

- Advertisement -

De asemenea, aflandu-se sub influenta drogurilor, inculpatul i-a solicitat minorei să se taie pe mâini cu un cutter, iar urmare a presiunilor și amenințărilor exercitate asupra să, minora s-a automutilat, producandu-și multiple tăieturi pe ambele brațe”, se arata în comunicatul DIICOT.

Bărbații de 25 și 51 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând că, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecata, cu propunere de arestare preventiva, pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori.

La acțiune, au participat polițiști de combatere a criminalității organizate din Ialomiță și jandarmi.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This