Monday, April 29, 2024

Prima declarație publică a lui Alec Baldwin, după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. „Inima îmi este frântă”

Must Read

Actorul american Alec Baldwin a transmis, pe Twitter, primul mesaj după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins cu o armă de recuzită. „Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc”, scrie acesta.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, arată mesajul transmis pe Twitter de Alec Baldwin.

Actorul a ucis-o joi cu un foc de armă, accidental, pe directoarea de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul unui western care este filmat în această perioadă în statul american New Mexico, a anunţat Poliţia locală.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările” pentru lungmetrajul “Rust”, a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

- Advertisement -

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost evacuată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde decesul ei a fost declarat de medici.

Regizorul filmului “Rust”, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x