Tuesday, May 30, 2023

Netflix se lansează pe piaţa de gaming! Primele cinci jocuri, disponibile de astăzi pe aplicaţie

Must Read

Netflix se lansează pe piaţa de gaming! Primele jocuri apar chiar de astăzi, 3 noiembrie, de la ora 19, pe aplicaţia Netflix. Ele au fost deja lansate de ieri pe mobil, însă sunt disponibile doar pentru cei care au Android.

Netflix se lansează pe piaţa de gaming! Primele jocuri apar chiar de astăzi, 3 noiembrie, de la ora 19, pe aplicaţia Netflix. Ele au fost deja lansate de ieri pe mobil, însă sunt disponibile doar pentru cei care au Android.

Astfel, începând cu ziua de ieri, abonații de pretutindeni se pot juca cinci jocuri pe mobil. Acestea sunt disponibile pentru descărcare în magazinul de aplicații Google pentru toți abonații de pe dispozitive Android la nivel global. Netflix dă asigurări că e doar începutul unei întregi colecții de jocuri mobile pentru fiecare tip de jucător, la orice nivel de joc.

Jocurile disponibile abonaților:

- Advertisement -
 • Stranger Things: 1984
 • Stranger Things 3: The Game
 • Card Blast
 • Shooting Hoops
 • Teeter Up

Totodată, astăzi, 3 noiembrie, începând cu ora 19.00 (ora României), jocurile mobile vor începe încet să apară în aplicația Netflix. Reprezentanţii platformei spun că experiența de joc care se diferențiază de ceea ce este disponibil astăzi de piaţă prin jocuri mobile exclusive, fără reclame, taxe suplimentare sau achiziții în aplicație, toate fiind incluse în abonamentul Netflix.

Cum pot fi găsite jocurile: 

 • Nivelul 1: Abonamentul Netflix îți garantează acces nelimitat

Ai nevoie doar de un abonament Netflix. Fără reclame, taxe suplimentare sau achiziții în aplicație.

 • Nivelul 2: Disponibil pe Android în întreaga lume

Jocurile pe mobil sunt disponibile momentan pe dispozitivele Android când este accesat profilul Netflix:

-Abonații care utilizează un telefon mobil Android vor vedea un rând și o secțiune dedicate jocurilor, unde pot selecta orice joc pentru descărcare.
-Abonații care utilizează o tabletă Android vor vedea un rând dedicat jocurilor sau vor putea selecta jocuri din meniul vertical al secțiunii Categorii.

 • Nivelul 3: Bun venit jucătorilor din întreaga lume

Jocurile pe mobil sunt disponibile în multe dintre limbile oferite pe serviciul Netflix. Astfel, jocurile vor fi automat în limba setată în profilului Netflix. Dacă limba pe care o preferi nu este încă disponibilă, jocurile vor fi în engleză.

 • Nivelul 4: Abonaţii pot juca pe mai multe dispozitive folosind acelaşi cont

Abonații vor putea să se joace pe mai multe dispozitive mobile folosind același cont. Dacă atingi numărul maxim de dispozitive admis de abonament, poți să te deconectezi de la cont pe dispozitivele pe care nu le folosești sau să le dezactivezi de la distanță pe Netflix.com pentru a elibera un loc.

 • Nivelul 5: Doar adulți

Fiindă siguranţa copiilor este foarte importantă, jocurile nu sunt disponibile în profilurile pentru copii. Dacă ai configurat un cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să aibă acces la profilurile adulților, același cod PIN va fi necesar și pentru a te conecta la Netflix și a te juca pe un dispozitiv.

 • Nivelul 6: Unele jocuri pot fi jucate fără a fi nevoie de conexiune la internet

Pentru unele dintre jocuri este nevoie de conexiune la internet, dar altele pot fi jucate offline. Astfel, călătoriile acelea lungi și zonele cu Wi-Fi slab vor deveni brusc mai suportabile.

 • Nivelul 7: Jocuri pentru toate preferinţele

La fel ca serialele, filmele și programele speciale Netflix, şi jocurile vor fi pentru toate nivelurile de joc și pentru toți jucătorii, indiferent dacă ești începător sau un gamer înrăit.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Record pentru Dedeman: în 2022, a avut cele mai mari cifre de afaceri şi profit din istoria companiei

Dedeman, compania deținută de frații Pavăl, a încheiat anul 2022 cu cel mai mare profit net, cea mai mare...
- Advertisement -

More Articles Like This