Acasă ECONOMIE Companii Revolut a cumpărat Nobly, compania fondată de un român

Revolut a cumpărat Nobly, compania fondată de un român

0

Revolut a cumpărat o companie formată de un român, la Londra. Startup-ul Nobly, fondat în 2013, intră în portofoliul instituției financiare internaționale.

Nobly a fost fondat către antreprenorul român George Urdea, alături de Sebastiaan Bruinsma și Royce Fullerton și a dezvoltat un sistem complet ePOS pentru administratorii restaurantelor şi afacerilor din domeniul ospitalităţii. Start-up-ul a fost cumpărat de Revolut, arată Forbes Romania.

Compania românului a avut ca obiectiv lansarea unui produs care să gestioneze eficient aplicaţiile back-office, sistemele de emitere a comenzilor, facturile şi inventarul, adăugând funcţionalităţi pentru urmărirea comenzilor în bucătărie, programe de fidelizare şi gestiunea comenzilor online (click&collect) din aplicaţie.

„Echipa Nobly a construit un produs excelent şi a acumulat competenţe care ne vor sprijini să ne ducem mai departe misiunea noastră, aceea de a oferi o soluţie one stop shop pentru comercianţi, ajutându-i să îşi administreze financiar şi operaţional afacerile, prin intermediul unei singure platforme”, a declarat Nik Storonsky, CEO Revolut.

Serviciile Nobly sunt utilizate de numeroase afaceri precum restaurante, baruri, cafenele, dar şi alţi comercianţi din industria ospitalităţii în Marea Britanie, SUA, Australia.

„Am construit Nobly cu scopul de a ajuta micii comercianţi să îşi servească propria clientelă cât mai bine. Prin unirea forţelor cu Revolut, am creat posibilitatea de a duce la următorul nivel experienţa consumator-comerciant, integrând bogăţia de date din punctele de vânzare cu funcţionalităţile financiare ale super-aplicaţiei Revolut”, a declarat George Urdea, CEO și cofondator Nobly POS.

Sursa: forbes.ro
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version