Monday, June 27, 2022

Decizia unei instanțe germane cu privire la joburile online: Un neamț care a căzut pe drumul dintre pat și birou a suferit un „accident de muncă”

Must Read

Un neamț care lucra de acasă a câștigat dreptul despăgubiri în instanță, după ce a căzut pe drumul dintre pat și birou și s-a rănit, episodul fiind considerat de judecători ca fiind „accident de muncă”.

Angajatul unei companii din Germania a dat în judecată firma după ce a căzut pe scări în timp ce se grăbea să ajungă la birou, acesta lucrând de acasă, scrie The Independent.

Judecătorii unei secții specializate în conflicte de muncă și asigurări sociale au decis să îi dea câștig de cauză angajatului în procesul intentat împortiva angajatorului.

Neamțul are dreptul acum la despăgubiri deoarece s-a rănit la coloana vertebrală după ce a căzut pe scări. Acesta locuiește înt-un imobil cu dormitorul la etaj și biroul la parter, unde angajatul își amenajase spațiul pentru a putea munci de acasă.

- Advertisement -

Magistrații au reținut că incidentul a avut loc pe „traseul către muncă” și de aceea poate fi calificat drept „accident de muncă”.

Pe de altă parte, sursa citată arată că asiguratorul va contesta decizia, nefiind de acord cu decizia judecătorilor.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serbia critică decizia UE privind Ucraina: ‘A sărit peste câteva decenii de presiune, șantaj și birocrație’

Ucraina, care nu îndeplinește standardele necesare, a primit statutul de candidat la UE doar datorită conflictului cu Rusia, a...
- Advertisement -

More Articles Like This