Saturday, May 25, 2024

Anul Nou Chinezesc începe astăzi. Specialist Feng Shui: ”Un an formidabil al puterii și al trădărilor. Foarte complicat!”

Must Read

Astăzi începe Anul Chinezesc al Tigrului Negru de Apă. Va fi un an al trădării și al luptei pentru putere, dar favorabil pentru anumite zodii în privința dragostei, spune specialistul în Feng Shui Marian Golea.

Anul 2022 se anunță tensionat și conflictual, în care liderii politici vor încerca să se impună prin forță.

„Va fi un an formidabil al puterii și al trădărilor. Încă n-ați văzut nimic. Va fi un an foarte complicat. Va fi un an al răzbunărilor și al celor care vor să devină lideri. Ca să poți deveni un lider trebuie să ai oameni care te urmează. Toată lumea va încerca să își aducă în spate cât mai mulți oameni.

Totul se face pe picior de forță. Zeul anului are o sabie în mână. Asta înseamnă că vor fi conflicte mici, iar la nordul României nici nu vrem să spunem că se află steaua dezastrelor. Nu vor ajunge în România dar vom fi afectați destul de mult.

- Advertisement -

Este un an al dragostei. Formidabil pentru unele zodii să se căsătorească. Cei care vor să fie victorioși trebuie să fie în lumină, în sensul că trebuie să fie cât mai vizibili. Atenție foarte mare la trădări. Iepurii pot avea o relație iluzorie.”, a explicat Marian Golea pentru Antena 3.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x