Friday, April 26, 2024

„Escrocul de pe Tinder”, prima reacţie după documentarul Netflix. Ce spune despre femeile pe care le-a lăsat falite

Must Read

Shimon Heyada Hayut, cunoscut și sub pseudonimul Simon Leviev, a avut o primă apariție după documentarul realizat de Netflix, “The Tinder Swindler”, care dezvăluie modul în care mai multe femei erau seduse şi escrocate de bani!

„Escrocul de pe Tinder”, prima reacţie după documentarul Netflix. Shimon Heyada Hayut, bărbatul cunoscut și sub pseudonimul Simon Leviev, a avut o primă apariție în mass-media.

„Escrocul de pe Tinder”, prima reacţie după documentarul Netflix. Ce spune despre femeile pe care le-a lăsat falite

Shimon Heyada Hayut, în vârstă de 31 de ani, din Israel, prezentat drept un playboy care ar fi ademenit femei cu avioane privare, iahturi și mașini de lux, susține că totul este o poveste inventată. „Nu sunt escrocul de pe Tinder. Nu sunt un om fals. Oamenii nu mă cunosc, așa că nu pot judeca. Eram doar un tip singur care dorea să întâlnească fete pe Tinder. Sunt un adevărat gentelman”, a spus Shimon Heyada Hayut, conform Daily Mail.

- Advertisement -

Bărbatul în vârstă de 31 de anieste subiectul principal al documentarului vizionat de peste 50 de milioane de oameni din întreaga lume. Acesta le cunoștea pe femei pe Tinder, apoi le impresiona cu ieșiri la restaurante scumpe sau călătorii cu avionul privat. După ce se asigura că femeia se îndrăgostise de el, Simon Leviev cerea bani inventând o mulțime de povești. De asemenea,  mințea că are conturile blocate şi spunea că are nevoie de ajutor cât mai repede!  Trei femei au acceptat să apară în documentar şi să facă dezvăluiri şocante!

Simon Leviev, cunoscut ca „Escrocul de pe Tinder”, a sedus mai multe tinere femei și a stors bani de la ele. În film, este un fugar căutat în mai multe țări. Tinder este cea mai populară aplicație la nivel mondial pentru a cunoaște persoane noi. Aplicația a fost descărcată de peste 340 de milioane de ori și este disponibilă în 190 țări și în peste 40 de limbi.

Sursa: romaniatv.net
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x