Acasă Stirile zilei Pandemia a născut antreprenori. Ce avantaje au cei care își deschid o...

Pandemia a născut antreprenori. Ce avantaje au cei care își deschid o afacere acum

0

Pandemia creează locuri de muncă pentru potențiali antreprenori. Numărul americanilor care doresc să-și înceapă propria afacere este în creștere, deoarece pandemia de coronavirus creează oportunități pentru unii potențiali antreprenori.

Oamenii încep afaceri din mai multe motive: unii și-au pierdut locul de muncă în timpul pandemiei și au decis să-și aleagă o nouă ocupație. Alții și-au reevaluat prioritățile și au decis să părăsească lumea corporatistă. Unii au profitat de flexibilitatea lucrului de la distanță și de chirii comerciale, mai scrie publicația Japan Today.

Datele oficiale arată că au fost 5,4 milioane de cereri pentru numerele de identificare fiscală depuse în 2021, conform Biroului de Recensământ din SUA, depășind vârful anterior din 2020 de 4,4 milioane. În 2019, înainte de pandemie, au existat 3,5 milioane de noi cereri de afaceri.

Aplicațiile nu înseamnă neapărat că au fost lansate afaceri, dar cifrele arată că oamenii se gândeau să înființeze companii, în ciuda impactului virusului asupra economiei. Unii economiști atribuie o parte din deficitul de forță de muncă din țară creșterii numărului de oameni care au demisionat recent ca să lucreze pentru ei înșiși.

Acum, acești noi proprietari se confruntă, de asemenea, cu problemele pe care pandemia le-a generat pentru multe afaceri consacrate: schimbarea regulilor din partea oficialilor din domeniul sănătății, dificultăți de a ajunge la clienți, probleme în lanțul de aprovizionare și incertitudine generală cu privire la ceea ce urmează.

„Pe cât de îngrozitoare a fost pandemia, pe atât a fost o oportunitate pentru inovare”, spun antreprenorii.

Creșterea antreprenoriatului în ultimii doi ani este mult diferită de ceea ce sa întâmplat după ultima recesiune din 2008-2009, când cheltuielile slabe ale consumatorilor și mahmureala din bula imobiliară au tras în jos economia, iar formarea de noi afaceri au scăzut.

Oamenii care își înființează propriile companii sunt considerați angajați de către guvern, scăzând astfel rata șomajului. Dar ele nu sunt incluse în numărul total de locuri de muncă ale guvernului. Ca urmare, numărul de noi locuri de muncă adăugate în fiecare lună poate fi subestimat, deoarece mai mulți americani au renunțat singuri.

Unii și-au deschis mici magazine de cartier, iar alții s-au mutat cu familia în alte orașe.

„Pandemia a împins o mulțime de afaceri online și acum este mai scump ca niciodată să difuzezi orice cantitate de publicitate. În general, cea mai grea provocare a fost răspândirea gradului de conștientizare a mărcii noastre”, spune un dezvoltator web care a început să facă ciocolată în garajul său.

O tânără designer, de 26 de ani, și-a pierdut job-ul și și-a înființat propria ei marcă de modă, care folosește materiale naturale. Cele mai mari probleme cu care se confruntă acum sunt din cauza problemelor de transport.

„În general, a fi un nou antreprenor este greu. În fiecare zi învăț că există un milion de lucruri pe care nu le știu”, spune ea.

Sursa: ziare.com

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version