Tuesday, July 23, 2024

XRP crește cu 10% după o actualizare în lupta juridică cu SEC-ul. Ce trebuie să știi?

Must Read

Prețul XRP a început să se miște singur pe măsură ce bătălia juridică dintre compania de plăți Ripple și doi dintre directorii ei, față de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA (SEC) vede o nouă dezvoltare. Potrivit unui dosar la o instanță din districtul de sud al New York -ului, judecătorul districtual va permite companiei să folosească o „apărare justă înștiințare”.

Cu alte cuvinte, Ripple va putea argumenta în favoarea sa că autoritatea de reglementare nu a reușit să-l informeze că XRP și pânzele sale publice ar putea încălca legea SUA. După cum a raportat anterior, compania de plăți susține că a întrebat SEC despre oferta sa de token.

Cu toate acestea, compania susține că nu oferă claritate reglementară cu privire la XRP. În sprijinul apărării Ripple, există înregistrări ale a două rapoarte separate de la firma de avocatură Perkins cu privire la legalitatea ofertei de token a companiei.

Data până în 2021, rapoartele încearcă să demonstreze că Ripple caută consultanță juridică înainte de vânzări. Raportul ar putea fi folosit și pentru a demonstra că Ripple și-a schimbat chiar modelul de afaceri pentru a rămâne în conformitate cu legile SUA. Stuart Alderoy, consilier general la Ripple, a declarat următoarele cu privire la decizia judecătorească de astăzi:

- Advertisement -

Ordinul de astăzi arată clar că există o întrebare serioasă dacă SEC a furnizat vreodată Ripple o notificare corectă că distribuțiile sale de XRP – din 2013 – vor fi vreodată interzise de legea valorilor mobiliare. Mă bucur să văd că judecătorul respinge încercarea SEC de a-l împiedica pe Ripple să își continue apărarea prin notificare corectă. Este și mai imperativ ca soarele să apune pe abordarea SEC de „reglementare prin aplicare”.

XRP se decuplează de sentimentul general al pieței

Comunitatea XRP a sărbătorit recenta hotărâre judecătorească, deoarece consideră că va oferi un avantaj față de autoritatea de reglementare. Comentând această evoluție, expertul juridic Jeremy Hogan a comentat următoarele:

Știu că ați lucrat la hotărârile aflate în așteptare în cazul Ripple vs. SEC săptămâna aceasta. În numele meu și al altor părți interesate, ne-am dori foarte mult să obținem aceste hotărâri AZI, dacă este posibil (…). BOOM! (Și nu folosesc acest termen cu ușurință) Moțiunea SEC de a lovi Apărarea prin notificare echitabilă este RESPINGĂ. Acesta este cel pe care îl așteptam. ACUM SEC are ceva de pierdut.

Ca urmare a acestor evoluții recente, XRP tranzacționează pe o tendință ascendentă în intervale de timp mai mici. Criptomoneda a reintrat rapid în top 5 după capitalizarea pieței după o perioadă lungă de absență. Deși un câștig semnificativ, potrivit expertului sus-menționat, bătălia juridică continuă.

În momentul presării, XRP se tranzacționează la 0,80 USD cu un profit de 9,1% în ultimele 24 de ore. Criptomoneda ocupa locul al treilea în ceea ce privește capitalizarea pieței, depășită doar de BTC și ETHRămâne de văzut dacă își va recupera locul.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Joe Biden se retrage din cursa pentru Casa Albă. “Este cea mai bună decizie pe care o pot lua pentru partid și pentru țară”

Joe Biden s-a retras din cursa pentru președinția SUA, o decizie extraordinară care aruncă în incertitudine nominalizarea democrată cu...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x