Acasă Monden Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu...

Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală

0

Argentinianul Eduardo „Toto” Salvio (31 de ani) este căutat de poliție. Prins cu amanta, fotbalistul a dat cu mașina peste soția sa!

Potrivit Marca, joi dimineață, Eduardo Salvio a fost surprins de soție, Magali Aravena, împreună cu o altă femeie. Fotbalistul a încercat să scape de aceasta, dar Magali s-a pus în fața mașinii. Cu toate acestea, Salvio a plecat și a lovit-o cu mașina, ulterior fugind de la locul accidentului.

VIDEO Eduardo Salvio a lovit-o cu mașina pe soție

Presa din Argentina scrie că Magali a suferit un traumatism la un picior, astfel că a depus plângere împotriva soțului. Salvio este căutat acum de poliție: „Jucătorul a lovit-o pe domnișoara Aravena și a fugit”.

Potrivit lui Magali, relația dintre cei doi s-a rupt cu câteva zile înainte de incident, când ea a plecat de acasă alături de cei doi copii. Aceasta povestește că a vrut să discute cu Salvio, moment în care l-a văzut alături de altă femeie.

Presa din Argentina susține că soția i-ar fi descoperit după ce Sol Rinaldi, amanta fotbalistului, ar fi postat cu o seară înainte o imagine pe Instagram, din timpul unui grătar. Sol Rinaldi este o jurnalistă argentiniană în vârstă de 28 de ani.

Crescut la juniorii lui Lanus, Salvio a mai trecut pe la Atletico Madrid și Benfica. La Boca Juniors se află din iulie 2019, iar în acest sezon a jucat 9 partide. În palmaresul său sunt 20 de trofee, printre care Europa League (2010 și 2012) și 5 trofee de campion în Portugalia.

Sursa: gsp.ro

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version