Monday, May 16, 2022

Oficial britanic: Vladimir Putin ar putea declanșa Al Treilea Război Mondial în următoarele zile

Must Read

Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării, crede că Rusia este pe cale să schimbe strategia după ce cucerirea Ucrainei a eșuat, iar consecințele ar putea fi devastatoare la nivel mondial. Vladimir Putin ar putea încerca să „mobilizeze” poporul rus printr-o ofensivă globală împotriva „naziştilor”, ceea ce ar însemna începutul celui de-al Treilea Război Mondial, a transmis oficialul britanic.

Conflictul militar mondial ar putea începe în doar câteva zile, a avertizat Ben Wallace.

Putin ar putea transmite poporului său următorul mesaj pe data de 9 mai: „Suntem în război cu naziștii din toată lumea”, se tem autoritățile din Marea Britanie.

Îngrijorările vin după ce Vladimir Putin și-a schimbat retorica în ultima perioadă.

- Advertisement -

„Acesta devine un război. Naziștii sunt peste tot, nu doar în Ucraina. NATO este plină de naziști”, a declarat Vladimir Putin.

La începutul acestei săptămâni, Putin și oficialii de la Kremlin au amenințat că vor folosi forța nucleară împotriva celor care continuă să sprijine Ucraina.

„Dacă cineva intenționează să se amestece din exterior, în ceea ce se întâmplă în Ucraina, trebuie să știe că este o amenințare strategică inacceptabilă pentru Rusia. Avem toate armele de care avem nevoie pentru asta. Nimeni altcineva nu are astfel de arme. Noi nu ne lăudăm cu ele, dar le vom folosi. Trebuie să știe că răspunsul nostru la contraatacurile va fi fulgerător. Rapid”, a transmis președintele Rusiei.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Suspiciuni de fraudă la Eurovision. Punctajele acordate de juriile din șase țări au fost eliminate de EBU, din cauza identificării unor “modele neregulate de...

Într-un comunicat transmis duminică dimineața, rețeaua de radiodifuziune europeană EBU, organizatorul Eurovisionului arată că “după cea de-a doua repetiție...
- Advertisement -

More Articles Like This