Acasă Stirile zilei Câștigătorul la loto 6/49 și-a ridicat premiul de peste 3,9 milioane de...

Câștigătorul la loto 6/49 și-a ridicat premiul de peste 3,9 milioane de euro | Ce va face cu banii

0

Câștigătorul de la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 3,9 milioane de euro, și-a ridicat, astăzi, premiul. Bărbatul este din Giurgiu și are 48 de ani. Iată primele sale declarații.

Potrivit Loteriei Române, astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie.

Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani și spune că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani.

Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificație personală.

El a aflat că a câștigat, luni, când a mers într-o agenție loto pentru a verifica biletul pe care a dat 21,5 lei. . Jucătorul susține că primul gând a fost acela de a-și ajuta familia.

Este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version