Saturday, April 27, 2024

Rețeaua de socializare și responsabilizare socială Homeland, în versiunea beta

Must Read

CHRD (CHROMOSOME DYNAMICS) pregătește lansarea în sistem închis (maxim 10.000 utilizatori) a rețelei de socializare și responsabilizare socială Homeland, la finalul lunii august 2023.

Rețeaua este dedicată atât susținătorilor conservării și protejării mediului natural, cât și utilizatorilor care doresc să aibă o experiență plăcută și productivă în mediul de socializare online.

Versiunea Homeland 1.0 permite utilizatorilor să obțină informații cu privire la conturile care le-au accesat profilul prin abonarea la versiunea Homeland Pro, dar și posibilitatea de a dobândi badge-ul de Cont Verificat, contra cost.

Homeland permite creatorilor de conținut să dezvolte comunități plătite, considerate grupuri deschise tuturor utilizatorilor, cu posibilitatea accesării de conținut selecționat printr-un abonament lunar.

- Advertisement -

Mai mult, utilizatorii premium vor avea posibilitatea de a trimite cadouri de diferite valori (1/3/5 dolari) creatorului de conținut (ex: flori, cookies, ciocolată etc.).

Homeland introduce și promovarea in-chat, prin care permite inserarea reclamelor direct în chat-ul utilizatorilor targetați. Este disponibilă și varianta calsică de promovare în feed, prin intermediul platformei CHRDads.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x