Tuesday, March 19, 2024

Francmason: “Am fost membru ILLUMINATI! Acum spun totul!”

Must Read

Pauzadestiri.ro vă oferă azi informații traduse din blogul original al unui fost membru Illuminati. Sunt informații cu adevărat tulburătoare, vin ca un duș cu apă rece după o saună… Puteți, acum cu adevărat realiza în ce pericol se mai află încă omenirea sub controlul acestor cu adevărat MALEFICI ! Această postare va fi despre modul în care Illuminati m-au recrutat și prin ce anume a trebuit să trec.

El povestește:

,,Când eram în vârstă de 19 ani, am căzut de acord să fac niște bani prin intermediul unor conexiuni cu prietenii prin unele investiții de succes ale unor bani pe care i-am făcut de-a lungul copilăriei mele. M-am implicat în unele oferte de culise și am văzut cum banii mei încep să se înmulțească. M-am înscris la cursurile Universității Harvard, în 1964, începând să devin din ce în ce bogat, și influența mea în campus a crescut la fel de bine prin participarea mea la diverse cluburi și organizații. Unii dintre prietenii și cu mine am început să activăm ca brokeri de cvasi-stoc în timp ce eram încă la Harvard. Am făcut tone de numerar în cursul anului, și am devenit  foarte puternic și influent în campus.

Într-o noapte când mergeam pe jos înapoi spre cămin, la scurt timp după miezul nopții, am fost abordat de doi bărbați în costume negre. Am presupus inițial că au de gând să investigheze activitatea mea de afaceri, deoarece o parte din ea nu era tocmai legală. Mi-au cerut să vin cu ei și i-am urmat în subsolul unei case cu două etaje, câteva străzi de la camera mea de cămin. M-au așezat la o masă și m-au întrebat dacă sunt dispus să fac o afacere. Nu mi-au spus ce afacere ar fi trebuit să fac, dar încontinuu m-au întrebat dacă aș fi dispus să fac o afacere. Eu pe jumătate eram de acord și atunci cel mai mare om pe care l-am văzut vreodată a trecut prin ușă și se așeză. Sunt aici pentru a spune adevărul, și nimic din ceea ce este scris de mine este vreo exagerare, fals sau science-fiction. Această informație este adevărată, aceasta este realitatea, și este timpul ca ea să fie spusă.

- Advertisement -

Am fost membru al Illuminati47 de ani. Am fost recrutat când aveam 19 ani. Am postat și pe parcursul anului trecut. Informațiile care sunt pe cale să le dezvălui sunt revelatoare și foarte periculoase. Eu sunt unul dintre cei șapte oameni din istoria Illuminaticare au efectuat ,,Ritualul Plecării“. Știam că trebuie să ies atunci când am descoperit ceva, la o reuniune din luna iunie a anului 2010. De ani de zile am fost în line cu convingerile, motivele și acțiunile Illuminati, dar recent a devenit prea mult pentru mine să suport, și a trebuit să închei contractul meu sacru.

Lista CARTI despre masonierie si illuminati

Motivul pentru care sunt aici este de a dezvălui totul despre Illuminati. Cum devii un membru, ceea ce face organizația și  planurile de viitor pe care le aveam.

Aici este o previzualizare a unora dintre lucrurile pe care le voi dezvălui:

  • Barack Obama nu este un membru al Illuminati, el este ceva mult, mult mai rău;
  • Noile aparate de zbor spațiale, sunt avioane care pot intra pentru scurt timp pe orbită. Ele nu sunt ceea ce par, ele sunt un instrument Illuminati;
  • Denver, Colorado este un loc malefic;
  • Străinii (ET) sunt un pic diferiți de ceea ce ne învață mass-media;
  • Informațiile pe care le am sunt esențiale!

Buncărele subterane

Primul subiect pe care-l expun este aceste buncăre subterane. În prezent, există 57 de baze subterane și buncăre în Statele Unite, care sunt în uz pentru diverse scopuri. De asemenea există 439 de buncăre în întreaga lume. Toate aceste buncăre și baze sunt controlate și menținute de către Illuminati. Cel mai mare buncăr subteran este în Sao Paulo, Brazilia. Acest buncăr are capacitatea de a deține până la 5.000 de persoane pentru o perioadă de până la zece ani. Am fost personal în acest buncăr, și este mult mai mare decât oricine își poate chiar imagina. Acest buncăr este asigurat în principal pentru evenimente legate de sfârșitul lumii.

5.000 dintre cele mai bogate, mai strălucitoare și cele mai puternice persoane din lume și-au asigurat adăpost în acest buncăr, în cazul unui război termonuclear global, dezastre naturale, sau orice altă formă de catastrofe globale. Alte câteva buncăre au capacitatea de-a adăposti un număr mare de oameni pentru perioade lungi de timp, dar niciun alt buncăr nu este la fel de mare și de capabil ca acesta. În cazul unui al  treilea război mondial, toți liderii mondiali vor fi adăpostiți aici, precum și guvernele lumii, ce vor fi guvernele proxy teoretic.

Cei mai bogati oameni din lume vor fi de asemenea aici. Oameni, cum ar fi Bill Gates, Warren Buffet, magnații petrolului (cu toate acestea, acești magnați ai petrolului vor fi uciși în timp ce vor fi adăpostiți în buncăr, astfel încât preluarea din Orientul Mijlociu va fi mult mai ușoară pentru Noua Ordine Mondială).

Nu știu numărul exact, dar din 439 de buncăre din lume, aș spune că în jurul a 275 dintre ele sunt construite în principal pentru adăpost și sejururi extinse. Am stat într-unul din aceste buncăre în China, în anii nouăzeci. El era foarte frumos, foarte luxos. Este practic ca și cum v-ați afla într-un hotel de 5 stele.

Unii oameni care au fost cazați în aceste buncăre

Leon Troțki – După ce Stalin a învins (după moartea lui Lenin), Troțki și puterea securizată a Uniunii Sovietice, au fost mutați într-un buncăr subteran din Elveția.  Stalin inițial nu știa despre acest lucru pentru că el nu a respectat ordinele Illuminati. După înlăturarea lui, Troțki urma să fie repus în funcție în calitate de lider al Uniunii Sovietice. A fost important să-l avem pe Troțki plasat în acest buncăr pentru că Stalin a avut de gând să-l omoare. Stalin în cele din urmă a căzut din planurile Iluminaților, iar Troțki a fost executat pentru că nu a mai fost nevoie de el.

Abraham Lincoln – Lincoln NU a fost ucis de John Wilkes Booth. Lincoln a fost plasat în biroul președintelui ca un pion. Illuminati știau că dacă el a fost ales,  Sudul se va separa (este vorba de Razboiul de Secesiune). Războiul Civil a făcut Nordul foarte, foarte bogat. Acesta a fost singurul motiv pentru care Războiul Civil a fost lăsat să se întâmple. Dacă Illuminati nu ar fi văzut oportunitatea de a deveni bogați fără război, atunci sclavia ar fi în continuare o instituție americană. Lincoln a fost plasat în biroul președintelui doar pentru a începe războiul. El a făcut o înțelegere ca odată războiul terminat, va fi revocat din funcție. Acest lucru s-a întâmplat prin falsul asasinat, iar el și-a petrecut restul zilelor într-un buncăr din Mexic.

Saddam Hussein – Hussein a fost la putere în Irak doar pentru a crește justificarea pentru invazia Irakului de către Statele Unite și alte națiuni. Mulți dintre voi sunteți deja familiarizați cu ceea ce am spus despre planurile de a prelua în întregime Orientul Mijlociu și pentru a asigura petrolul care este în prezent neexploatat. Hussein, care a fost “spânzurat” a fost un fals, iar videoclipul cu telefonul celular care a fost publicat a fost menit să lanseze “dovada”. Saddam este în prezent într-un buncăr undeva în Argentina. Nu știu de nici un plan de viitor cu el.

Restul buncărelor din lume sunt folosite pentru stocarea de lucruri care nu pot fi stocate la suprafața solului. Stocurile nucleare sunt deținute în aceste buncăre subterane. În cazul în care o națiune deviază de pe cursul care este planificat, atunci aceasta va fi eliminată. Fie prin asasinarea liderilor lor fie prin distrugere nucleară. Din fericire, acțiunea nucleară nu a trebuit să fie luată încă; cu toate acestea, Eipot crea o astfel de distrugere.

Tehnologia HAARP 

Este adevărată. Pot să vă asigur. Aparatura este găzduită în întregime într-un  buncăr, care este sub apă, în Oceanul Pacific. Această mașinărie a fost dezvoltată în anii 1980, și a fost folosită pentru prima dată la sfârșitul anilor nouăzeci. Această mașinărie are capacitatea de a crea orice dezastru natural pe care Illuminati doresc să-l creeze. Uraganul Katrina a fost un produs al tehnologiei HAARP. Uraganul a fost folosit ca o diversiune. În timp ce zona a fost în haos, iar atenția a fost deturnată peste tot, inginerii au fost trimiși să pregătească deversarea petrolului în Golf. Pot să vă asigur că Illuminatisunt capabili să elibereze mai mult petrol în Golf.

Petrolul care a fost deja pompat în Golf este doar o cantitate mică în comparație cu ceea ce ar putea fi făcut. Deversarea de petrol a fost folosită ca un agent de implantare a unor corpuri microscopice (microbodiesoriginal ) în creierul copiilor din zonă. Acești copii care au fost afectați sunt acum supuși controlului guvernamental ori de câte ori aceste implanturi sunt activate. Illuminati au folosit, de asemenea, posibilitatea pe care Katrina a prezentat-o pentru a construi un buncăr direct sub Cartierul Francez. De ce altfel ați crede că FEMA a fost atât de lentă pentru a oferi asistență adecvată? Inginerii au avut nevoie de timp.

Citeste si: Cine conduce lumea ? Piramida puterii si Noua Ordine Mondiala

Tehnologia HAARP nu este controlată de vreo țară unitar; este controlată și utilizată în mod colectiv. Cutremurul din Haiti a fost produs de HAARP. Nu toate evenimentele sunt relevante sau importante, unele sunt doar teste, altele sunt chiar greșeli. Fiți siguri însă că, odată ce este nevoie de un dezastru natural, dezastrul poate fi generat, precum și regizat și poate avea orice efect este necesar.

Un alt lucru care este găzduit în aceste buncăre sunt drogurile. Există cantități masive de cocaină, marijuana, heroină, și tot felul de alte droguri care sunt stocate. Comerțul cu droguri și războiul împotriva drogurilor sunt esențiale pentru Illuminati. Deoarece tot mai multe droguri sunt comercializate, cartelurile devenind mai puternice, Illuminati devin mai bogați și mai puternici.

Unul dintre cei mai importanți contributori și binefăcători ai traficului de droguri este Warren Buffett. Buffett a controlat traficul de droguri din emisfera vestică în ultimii douăzeci de ani. Cartelurile de droguri din Mexic sunt de asemenea sub puterea lui. Illuminaticontrolează majoritatea drogurilor din America de Nord.

Acest lucru se datorează faptului că le oferă încă, un alt vehicul pentru a transporta tehnologia care le permite să preia controlul consumatorilor. Illuminati este in continua cautare de moduri de a se implanta in mintea publicului larg, și, bineînțeles, controlul comerțului cu droguri a fost modul perfect de a face acest lucru. Buffett a asigurat controlul comerțului cu droguri, atunci când s-a apropiat de cartelurile de droguri multiple și le-a asigurat contracte. El a controlat de atunci această piață, iar Ben Bernanke (fostul președinte al Federal Reserve) îl ajută zi de zi.

Buncăre multiple sunt de asemenea echipate pentru a servi ca și crematorii. Cam în același fel în care naziștii au ars victimele lor, Illuminati intenționează să ardă victimele lor. Mulți au speculat că FEMA a construit stocuri de sicrie care urmează să fie utilizate pentru înmormantari în masă, dar acest lucru nu este adevărat. Mormintele în masă ar lua o cantitate masivă de timp și efort. Prin urmare, atunci când vine momentul pentru a începe asasinate în masă și execuții, corpurile vor fi expediate la “crematorii”, unde vor fi arse în aceste buncăre și reduse la cenușă. FEMA, care este o organizație activă a Iluminati, a decis că acesta ar fi cel mai eficient mod de a dispune de o cantitate foarte mare de cadavre.

Cu toate acestea, multe dintre aceste buncăre conțin roboți care sunt proiectați și gata să se infiltreze la locurile de muncă, în cazul unui deficit de forță de muncă. Scenariul în care vor fi utilizați cel mai probabil acești roboți este atunci când orientarea de control a minții al planului Illuminati intră în vigoare. Roboții vor fi trimiși pentru a lucra la locurile de muncă ale unor persoane, iar aceste persoane vor fi utilizate pentru alte evenimente, cum ar fi război, propagandă, și violență. Acești roboți vor fi, de asemenea, folosiți o singură dată, când controlul populației intră în vigoare.

Alex Jones nu este cine spune că e. De ani de zile el a fost lucrat pentru a descoperi secretele Illuminati și Noii Ordini Mondiale, dar totuși el este un membru marcant, și va fi la putere în cele din urmă (aici nu stiu cat adevar este, la prima vedere este un oponent vehement al NWO…prin postul de radio on-line si site-urile sale ,,Prison Planet” si Infowars). Jones a fost plasat în lumea teoriei conspirației pentru a hrăni informații false și pentru a arunca căutătorii adevărului de pe traseu. Nu cred nimic din ce omul ăsta spune. Toate informațiile pe care el le prezintă sunt fabricate de către Illuminati, pentru Illuminati. Gândiți-vă la Joseph Goebbels (a fost ministrul propagandei al celui de-al treilea Reich). Alex Jones este perfect Joseph Goebbels. Sunteți mințiți de către un om care primește instrucțiunile sale direct de la Illuminati.

Aselenizarea din 1969 a fost reală, dar a fost o aselenizare cu șapte ani mai devreme și aceea a fost prima reală. Într-adevăr, rușii au fost primii care au aselenizat; cu toate acestea, ei nu au făcut publicitate privind rezultatele misiunii. S-a decis ca America a fost să câștige cursa spațială pentru a asigura un sentiment de învingător capitalismului asupra comunismului. Rusia a lansat propria rachetă spre Lună ca un test pentru a se asigura succesul Americii șapte ani mai târziu. Totul a mers perfect, cu aselenizarea rusă, iar aceeași tehnologie a fost apoi aplicată misiunii americane pe Lună. Astronauții americani au început prima construcție de situri de rachete nucleare pe Lună. Aceste situri de rachete nucleare au fost adăugate pe-a lungul anilor prin intermediul misiunilor lunare ulterioare și la ele au muncit roboți controlați de la distanță. Scopul acestor situri de rachete este abilitatea de a lansa rachete nucleare, fără riscul de detectare și urmărire a rachetelor de către o anumită țară. Scenariul în care vor fi folosite aceste rachete este de a ataca o națiune care nu cooperează cu Illuminati.

Citeste si: Părintele Cleopa, mesaj INCREDIBIL! “Nu beți Cola pentru că beți sângele copiilor voștri!”

Illuminati ar ordona lansarea rachetelor asupra națiunii respective fără a fi afectate alte națiuni, acea națiune nefiind în măsură să prezinte dovezi pentru a declara război unei alte țări. În opinia mea, aceste rachete nu vor fi utilizate, deoarece există multe alte moduri prin care Illuminati pot da jos un guvern întreg, altul decât a-l ataca cu rachete. Cu toate acestea, după știința mea, Luna are în prezent 2 situri de rachete nucleare complet echipate, care pot fi operate de pe Pământ.

Lipirea cu spațiul ….

Oamenii de știință care lucrează pentru Illuminati au descoperit un mod care să poată “închidă” soarele. A fost creată o armă care trage un fascicul de radiații de înaltă densitate chiar în inima unei planete sau stele. Acest fascicul de radiație pătrunde prin planetă și crează un cilindru foarte mare exact în mijlocul ei. Radiația care este lăsată în urmă începe să erodeze steaua sau planeta și efectul este răspândit ca fulgerul. Această tehnologie a fost testată pe diferite stele și planete din imediata apropiere a sistemului nostru solar și este foarte eficientă. Primul lucru care apare la acea stea este că radiația erodează un cilindru perfect prin mijlocul stelei, apoi radiația lăsată în urmă începe să lucreze drumul său exterior degenerând (anihilând) totul în calea sa. Radiația continuă să construiască și să se răspândească.

Unele stele au rezistat până când au fost complet deteriorate din cauza radiațiilor; Cu toate acestea, unele stele au devenit atât de instabile încât acestea s-au anihilat la un moment dat. Oamenii de știință sunt siguri că această tehnologie poate fi utilizată pe soare, dar și pe alte planete. O estimare de care am auzit a fost că de la emisia inițială a radiațiilor, ar fi nevoie de aproximativ nouă ani pentru ca întregul soare să fie consumat în întregime. Noi am începe să vedem efectele radiației în aproximativ 3 și jumătate după aceasta. Primele semne ar fi zile mai scurte si o cantitate scăzută de lumină a soarelui în timpul acelor zile. Soarele va începe să devină instabil după aproximativ șapte ani, și vom începe să vedem explozii solare masive. Odată ce nouă ani este atins, toată viața de pe pământ va fi moartă.

După plecarea mea, eu nu sunt complet sigur cine se află în partea de sus, liderii centrali ai Illuminati ce sunt în acest moment, dar voi dezvălui presupunerea mea. Illuminati este structurat în așa fel încât există unu la trei lideri majori din fiecare regiune majoră a lumii; Cu toate acestea, unele regiuni au fost lăsate în afară din cauza lipsei unui lider adecvat; Prin urmare, un lider este instalat acolo.

În America de Nord    

Warren Buffett este cel mai probabil capul tuturor operațiunilor Illuminati. Urmat de Ben Bernanke, urmat de Lloyd Blankfein, care este CEO (președinte) al Goldman Sachs. Goldman Sachs este un jucător cheie în sectorul Illuminati din America de Nord. Recent, Goldman Sachs a investit aproape 500 de milioane de dolari în Facebook. De obicei, acest lucru înseamnă că Facebook va cădea sub controlul Illuminaticurând, la fel ca și MySpace și Twitter. Alti jucatori-cheie din America de Nord sunt Alex Jones, Bill Clinton, Rahm Emmanuel, desigur Obama, și Timothy Geithner (fost trezorier al SUA).

ÎnAmerica de Sud

America de Sud este lipsită de orice lider real Illuminati. Cu Hugo Chavez a fost dificil de a lucra în trecut. El părea să fie în conformitate cu agenda Iluminati; cu toate acestea, lui nu-i plăcea să i se spună ce să facă. Majoritatea liderilor din America de Nord, controlează America de Sud, de asemenea.

În Europa

Nicolas Sarkozy este tipul principal. El controlează majoritatea operațiunilor din Europa și Africa. Gordon Brown a fost foarte influent în Illuminati până când a decis să înceapă să meargă pe calea lui; de aceea el a fost îndepărtat din funcție. Părerea mea e că el este încă un jucător-cheie, doar nu la fel de cum a fost o dată. Există mai mulți traficanți africani de arme care au câștigat recent o anumită putere; cu toate acestea, nu am cunoștință de identitatea lor.

În Orientul Mijlociu

Orientul Mijlociu este controlat în mare măsură de Benjamin Netanyahu, ceea ce nu ar trebui să ni se pară o surpriză. Totuși Netanyahu nu are foarte mult control cum am putea crede. Așa cum am arătat mai înainte, Israelul este marele stat marionetă al Illuminati. Ei vor face absolut orice Illuminati vor ca ei să facă, și ei o vor face cât mai bine posibil fără măcar să gândească de două ori. Israelului i s-a dat permisiunea să deschidă focul asupra Iranului ori de câte ori doresc să facă acest lucru. Controlul Orientului Mijlociu este greu pentru că există atât de multe grupuri rebele. Palestina nu ar trebui să fie chiar îngrijorată. Deși nu este controlată de Illuminati, ea nu este capabilă să facă ceva. Iranul are limita în timp, și complet în opoziție față de alții. Acesta este motivul pentru care Israelul va distruge Iranul când va începe al Treilea RM.

În Asia

Asia este controlată în întregime de către Vladimir Putin și acoliții săi. Putin este un om foarte puternic și foarte inteligent. El va recâștiga controlul popular în Rusia foarte repede, dar puteți fi siguri că tot ce se întâmplă în Rusia chiar acum trece doar prin el. China a ales să renunțe la puțină putere pentru Illuminati. Ei cooperează; pur și simplu nu le pasă să se implice. În opinia mea, este pentru că ei simt că vor fi capabili să învingă Illuminati în cele din urmă. Aceasta face o tristă greșeală. În cele din urmă ei vor ajunge la o înțelegere și se vor alătura în ceea ce se va numi al treilea război mondial.

Citeste si: De ce sunt evreii atat de bogati si de destepti?

Gripa spaniola din 1918, virusul SARS și H1N1 toate au un lucru în comun: toate au fost proiectate de către Illuminati. În timp ce nimic nu a fost instituit pe o scară globală, Illuminati au testat aceste virusuri ani de zile și în cele din urmă au deblocat cheile de creare a unui virus ce se va răspândi în întreaga lume foarte, foarte repede ucigând selectiv persoane. Sfatul meu: nu vă vaccinați ! Veți deveni o parte dintr-un grup de test pe care Illuminati îl folosește pentru experimente. Virusul H1N1 a început să se extindă atunci când animalele au evadat dintr-o fermă din Brazilia, unde virusul a fost testat.

Mai multe dintre aceste animale s-au amestecat cu cetățenii orașelor din jur, iar multe dintre animale au fost consumate. Populația orașelor din jur au fost în carantină, iar cei care au murit au fost înmormântați; Cu toate acestea, într-un fel, călători, turiști, au transmis virusul gripal tot drumul până în nordul Mexicului, unde a fost raportat primul virus. Illuminati curând au aflat că virusul a fost mult, mult mai ineficient decât credeau. Aceștia în prezent desfășoară activități de cercetare pe un virus care va șterge o țară într-o chestiune de zile.

Destul cu istoria, acum să trecem la alte informații. Am fost implicat în unele lucruri oribile, dar acum vreau să descoperiți activitățile curente ale Illuminati. Activitățile care au determinat plecarea mea.

Obama este cea mai mare marionetă dintre toate

Barry Soetoro, da, care este numele lui real, s-a născut într-un buncăr Illuminati departe sub pământ în Finlanda. El a fost îngrijit să devină POTUS. El a fost îndoctrinat de la început cu învățăturile Illuminati, cu planurile Noii Ordini Mondiale, precum și cu planurile pe care el trebuia să le execute. Barry nu a ieșit din acest buncăr până în momentul în care el a împlinit 23 de ani. Toate fotografiile și conturile lui dinainte de acest moment sunt fabricate de către Illuminati. Cu toate acestea, Illuminati au uitat un lucru important.

Un certificat de naștere. S-a decis ca după această greșeală ar părea prea dubios să-l afișeze acum magic, deci nu vă așteptați ca cineva să-l dezvăluie, pentru că nu a fost niciodată făcut. Barry, care a intrat în “lume” ca Barack Obama, este omul cel mai rău de pe această planetă. Nu este din design propriu, ci pentru că el a fost hrănit cu indicații. Dacă ați crezut că proiectul de lege de asistență medicală a fost o afacere mare, nu aveți nici o idee despre ceea ce Obama va prezenta anul care vine. Acest plan, a început deja să fie executat. Se va crea o “armată” personală pentru Obama. Petrolul care a țâșnit din conducte în Golf a fost infestat cu ,,corpusculi” (microbodies – original text) care se plantează în creierul infectat, și poate fi activat de la distanță pentru a controla pe cel infectat. Cea mai mare parte, din acești ,,corpusculi” sunt implantați în mintea copiilor.

Amintiți-vă cum se adresa Obama studenților, cât a fost de controversat? Acest eveniment a fost folosit pentru a transmite unde radio care au permis implantarea acestor ,,corpusculi” în mintea copiilor. Se presupune, iar aceasta este partea care nu o știu de fapt, că această armată nu va fi activată pentru război fizic, ci ei vor fi folosiți pentru a asigura realegerea lui Obama pentru mulți, mulți ani de-acum încolo. Modificarea în Constituție care restricționează președintele de a fi ales de două ori va fi radiată din Constituție și Obama va demara o domnie de șase mandate în cursul căreia vom vedea distrugerea Orientului Mijlociu.

Aceasta sună destul de credibil. Știu că tehnologia pe care o avem public este cu 20 de ani în urmă față de ce este într-adevăr acolo…

Am mult mai multe informații, dar am nevoie de timp pentru a le formata și expune. Aceasta nu este cu siguranță ultima mea postare, așa cum am mai multe informații care trebuie spuse. Adresa mea de mail pentru întrebări este  walte1944@yahoo.com. “

Sursa : http://www.anonymousmags.com/

     Concluzie bloger

Aceasta a fost relatarea fostului membru Illuminati. Rămâne să extragem fiecare adevărul de aici. Eu personal am câteva semne de întrebare. Cel mai mare este cel referitor la tehnologia care poate distruge o planetă sau stea. Că ea ar putea să fie deținută de Illuminati, s-ar putea, cu toate că niciun mesaj al civilizațiilor care ne supraveghează nu au afirmat acest lucru și acest lucru ar putea fi deținut de către grupul CHIMERA, eventual (conform spuselor lui Cobra) care nu este Illuminati.

Citeste si: Adevarata istorie a Romaniei … un secret la nivel mondial

Dar ce mi se pare neadevărat este și testarea ei pe câteva stele din apropierea sistemului nostru solar. O stea este un spirit deosebit de evoluat care a luat această formă pentru evoluția altor ființe sub diferite forme, planete, ființe umane, plante, animale, etc. Ori nu cred că ierarhia Galaxiei ar fi dat voie ca acești nesupuși să se joace de-a distrugerea unor stele sau planete, mai ales acum când Federația Galactică, Consiliul Andromeda, Comandamentul Ashtar și-au făcut simțită prezența tot mai des și vizibil….

Apoi chestiunea cu Obama. Se spune că nu a ieșit din buncăr decât la 23 de ani. Ori mărturiile lui Andrew Basiago și alții spun că au fost colegi în programele secrete de călătorie în timp și pe Marte (a se revedea articolele de pe blog cu aceste subiecte, n.b.) și pregătit ca viitor președinte… Oricum important este că și dintre EI au început să se trezească și să părăsească corabia care începe să se scufunde…Pe toți aceștia noi trebuie să-i iertăm și să-i ajutăm să se integreze în noua lume pe care o construim, iar tot ce aceștia dețin, de la cunoștințe la tehnologii să fie folosite în eradicarea sărăciei și foametei de pe planetă pentru progresul spiritual general.

- Advertisement -


- Advertisement -

2 COMENTARII

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Gigi
8 years ago

O vrajeala ieftina ! Daca interviul a fost facut in 2007 si declara ca are 37 de ani, deci e nascut in 1970, cum a mers la Harvard in 1964 cand el nici nu era nascut ??? A fost membru 47 de ani ? Iar el in 2007 cand i-a fost luat interviu avea 37. Ce taparie !

Eremia Victoras
8 years ago

Tampenie mai mare ca asta nu am mai auzit/citit pana acum. Dar prosti sunt destui ca sa cumpere cartea pe care o scrie.

- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x