Saturday, April 27, 2024

Tun de 4 milioane de dolari dat de Gigi Becali: „A venit un evreu și a cumpărat 10 case!”

Must Read

Gigi Becali este tare de mândru de faptul că fetele lui fac afaceri excelente și a dat exemplul unui tun de nu mai puțin de patru milioane de euro.

Finanțatorul liderului din Superliga a dezvăluit că un evreu a pus mâna pe nu mai puțin de „10 case”.

Patronul celor de la FCSB și-a sfătuit ginerele, dar și fata, Teodora, să vândă sub prețul pieței, pentru a vinde cât mai bine.

„Îl întreb pe ginerele meu câte apartamente a vândut. «Păi, mă, tată, am avut 7 vizionări și am vândut 4». O întreb pe fată, «Băi, tată, uite mâine mă duc să vând două». Sunt cele mai scumpe. Bine, la ăștia ai mei eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața. Dacă e 1.450 de euro metru pătrat, utilul, vinde cu 1.350». 100 în jos și cumpără lumea numai de la voi.

- Advertisement -

Tată, noi avem și teren și bani. Facem altele. Vinde marfa, vinde marfa, vinde marfa, altă marfă‘.

Mi-a zis ginerele meu: «Băi, tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». Cum a cumpărat?. A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel. E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a dat vreo 4 milioane de euro”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Teodora a studiat la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice și a terminat și masterul în Administrarea Afacerilor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x