Tuesday, March 19, 2024

E Oficial! Permis suspendat pe viata daca esti prins baut la volan

Must Read

Mai mulți senatori și deputați au făcut o propunere legislativă prin care se înăspresc pedepsele pentru șoferii prinși băuți la volan.

Noul act normativ prevede amenzi și sancțiuni în funcție de alcoolemia depistată conducătorului auto dar și în funcție de gravitatea altor infracțiuni depistate în momentul în care se afla sub influența alcoolului.

Citeste si: Adio radare! Practica politistilor “pandari” este ILEGALA! Distribuie daca esti sofer!

Cu cât șoferul are mai mult alcool în sânge cu atât amenda cât și perioada de suspendare a permisului vor fi mai mari. La fel se va întâmpla și dacă șoferul a provocat rănirea sau moartea unui om sau avarierea gravă a altui autovehicul.

- Advertisement -

Concret, actul normativ prevede că toți conducătorii auto depistați de polițiștii de la rutieră că au alcool în sânge, rămân fără permis pentru 2 ani sau 5 ani

Amenzile prevăzute vor fi de la 5.000 la 15.000 lei iar suspendarea permisului se poate întinde până la o perioadă de cinci ani.

Dacă șoferul este recidivist, noua lege prevedecă permisul i se poate suspenda pe viață.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -

4 COMENTARII

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Valentin Ordace
Valentin Ordace
7 years ago

Deci, ce e “oficial” mai handicapatule?

pax
pax
7 years ago

O propunere legislativă nu justifică ‘E oficial!’

Anoo Koo
Anoo Koo
Reply to  pax
7 years ago

Da, dar atunci cine ar mai fi citit știrea: „s-a făcut o propunere care nu se știe când se va discuta și nu se știe cum se va vota.“?

pax
pax
Reply to  Anoo Koo
7 years ago

Ai dreptate. Îi zice înșelătorie.

- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x