Wednesday, November 29, 2023

JobShop(r) in Timisoara

Must Read

În premieră, în acest an industria automotive se află la egalitate cu industria IT, conducând în clasamentul ofertelor. Domeniile de activitate prezente la JobShop(r) sunt din cele mai variate, cele 12 domenii fiind reprezentate prin mai mult de 140 de tipuri de joburi.

În prima săptămână de JobShop(r) in Timişoara, dedicată sesiunilor de training, au participat un număr record de studenţi – peste 400, depăşind aşteptările organizatorilor. Pe scurt: 13 sesiuni de training şi 2 prezentări de companie. Un interes deosebit au trezit sesiunile de training tehnic susţinute de companiile participante.

JobShop(r) 2006 continuă în această săptămână cu 16 prezentări de companie, urmând mult aşteptatele zile de stand – miercuri si joi (5 si 6 aprilie 2006) în Universitatea Politehnica la care 40 dintre cele mai puternice companii de pe piaţa românească vin să consolideze legătura cu studenţii timişoreni şi să îşi prezinte oportunităţile.

În premieră, în acest an industria automotive se află la egalitate cu industria IT, conducând în clasamentul ofertelor. Domeniile de activitate prezente la JobShop(r) sunt din cele mai variate, cele 12 domenii fiind reprezentate prin mai mult de 140 de tipuri de joburi. Studenţii de la specializarile de IT, management, chimie, electronică/electrotehnică, mecanică, telecomunicaţii, farmaceutic/medical, alimentar, ştiinţe economice, comunicare, arhitectură, construcţii şi transporturi au ocazia să îşi înceapă cariera în cele mai puternice şi dinamice companii din România.

- Advertisement -

Board of European Students of Technology este o organizaţie studenţească non-profit. BEST a fost fondată în 1989 la Grenoble, ca răspuns la necesitatea comunicării şi schimbului între studenţii facultăţilor tehnice din Europa; scopurile principale sunt educaţia complementară şi sprijinul în carieră, toate acestea fiind îndreptate către studenţii de la facultăţile tehnice.

JobShop(r) este un eveniment de bază al BEST Timişoara, din 1997 JobShop(r) devenind marcă înregistrată BEST Timişoara în România.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Top cele mai cunoscute 70 de citate ale celebrului investitor Charlie Munger

Un investitor american remarcabil este Charlie Munger. Pe lângă faptul că este prieten și partener al guruului de investiții...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x