Wednesday, March 29, 2023

eBay si Yahoo, au anuntat astazi semnarea unui parteneriat pe o perioada extinsa de timp

Must Read

eBay si Yahoo, au anuntat astazi semnarea unui parteneriat pe o perioada extinsa de timp.

Inca de luna trecuta, eBay a inceput negocierile cu Yahoo, privind o posibila alianta, care sa blocheze actiunile ofensive ale rivalului Google. Google ameninta cota de piata a eBay, prin furnizarea unui serviciu de publicitate concurent.

Mai mult decat atat, eBay a reactionat negativ in momentul in care Google a lansat propriul sistem de plati online. eBay a perceput aceasta actiune ca pe un atac direct la adresa PayPal.

- Advertisement -

Parteneriatul eBay-Yahoo are in vedere atat reclamele si platile online, cat si un toolbar care urmeaza a fi dezvoltat in comun. Astfel, functia de cautare Yahoo precum si link-urile catre site-urile portalului, vor fi integrate in eBay toolbar.

Privitor la platile online, PayPal se va constitui in unicul furnizor prin care clientii Yahoo vor putea plati pentru servicii. Prin intermediul PayPal, userii Yahoo vor putea efectua plati in toata reteaua Yahoo.

Advertising-ul va capata noi dimensiuni, in urma parteneriatului Yahoo-eBay. “Click-to-call “, va constitui o forma de advertising prin intermediul careia, userii vor putea intra in contact direct cu advertiserii pentru a realiza o tranzactie. Serviciul va fi disponibil userilor Yahoo! Messenger with Voice si Skype.

Sursa: www.bloombiz.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Cum putem investi în inteligența artificială?

Din când în când, în lume apare o invenție care schimbă un întreg sector, sau chiar întreaga lume, într-o...
- Advertisement -

More Articles Like This