Monday, September 27, 2021

Piata de tigari electronice din UK: 250 de milioane de lire pana in 2014

Must Read
Piata de tigari electronice din Marea Britanie, si totodata din lumea intreaga, este in continua crestere. O dovedesc ultimele estimari care arata ca vanzarile de tigari electronice vor ajunge la 250 de milioane de lire, pana in 2014.

Potrivit estimarilor unei companii din Marea Britanie, vanzarile de tigarete electronice vor creste pana la 250 de milioane de lire, pana in 2014. Ultimele estimari arata ca, in Marea Britanie, exista aproximativ 300.000 de utilizatori de tigari electronice.

La nivel mondial se estimeaza ca exista peste 3 milioane de utilizatori. In plus, tigarile electronice continua sa castige teren in Europa si Asia si urmeaza sa fie introduse in America de Sud si Orientul Mijlociu.

Tigara electronica se dovedeste a fi atat de eficienta incat trendul ascendent pare sa nu se mai opreasca. Concurenta incepe sa devina din ce in ce mai acerba intre retaileri si producatori, astfel incat preturile au devenit mai accesibile de cand a intrat prima data e-tigara pe piata din Europa.

Kiturile de tigari electronice incep de la 150 de lei, in Romania, si pot ajunge pana la 350 de lei, la modelele mai puternice. In acelasi timp, atat producatori cat si retaileri se straduiesc constant sa imbunatateasca produsele existente si sa creeze altele noi mai performante.

- Advertisement -

Toata aceasta activitate aduce un plus industriei si consumatorilor care au numai de beneficiat. Singurul dezavantaj al acestei cresteri bruste sunt comerciantii care vand tigari electronice ieftine, care sunt de proasta calitate si care nu ajuta consumatorul sa isi indeplineasca scopul. Aceste modele de tigari electronice ar trebui evitate, altfel esecul si dezamagirea isi vor face aparitia.

Este important sa achizitionati numai produse de calitate deoarece acestea va pot oferi o experienta unica si placuta in incercarea de a renunta la fumat.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cea mai uşoară reţetă de zacuscă pentru sezonul rece. Zacusca de ardei capia este delicioasă

Spre deosebire de zacusca pe care o prepari an de an, în mod tradiţional, zacusca de ardei capia are...
- Advertisement -

More Articles Like This