Thursday, August 5, 2021

Lungime, volum, intr-un minut cu ajutorul extensiilor clip on!

Must Read
8

Fiecare dintre noi stim ca atunci cand ne trezim dimineata, fiecare minut conteaza atunci cand e vorba de podoaba noastra capilara, ne aranjam fiecare suvita si ne dorim sa aratam cat mai bine.

Dar acum cu noua tehnologie, putem salva mult timp in fiecare dimineata cu aranjatul parului, niciodata nu a fost mai simplu. In cateva minute putem adauga volum si lungime parului nostru fara prea mult efort, merita sa incercati acest tip de extensii, satisfactie garantata!

Extensiile de par cele mai cerute in Romania la ora actuala sunt cele din par natural. Daca ar fi sa analizam raportul pret-calitate, pot sa va spun ca extensiile sintetice sunt mai costisitoare, deoarece le inlocuim cu altele noi foarte des. Extensiile din par natural, ma refer la cele care au o calitate superioara, au o durata de viata mult mai mare decat cele sintetice.

Care este diferenta intre extensiile sintetice si cele naturale?

- Advertisement -

Extensiile sintetice au o greutate mai mare decat cele naturale, iar ca aspect sunt mult mai lucioase. Extensiile din par natural pot dura si un an daca stiti cum sa le ingrijiti.

Cum stim de unde sa cumparam extensii din par natural?

Exista numeroase magazine care comercializeaza extensii pe teritoriul romanesc, dar nu toate comercializeaza extensii din par natural. Atunci cand va decideti sa achizitionati de la un anumit magazin, trebuie sa va asigurati ca primiti o garantie pentru faptul ca extensiile comercializate sunt din par natural. Va recomand sa va comandati extensii doar de la magazine care va dau facture si garantie

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Gartner: UiPath este lider mondial în roboți software și în 2021

Compania româno-americană UiPath rămâne pe poziția liderul mondial în domeniul roboților software și în ediția 2021 a Magic Quadrant...
- Advertisement -

More Articles Like This