Friday, October 7, 2022

Black Friday: Unde găsim cele mai tari oferte

Must Read

Black Friday, sărbătoarea reducerilor, vine în România pe 21 noiembrie, pentru al patrulea an consecutiv. Anul acesta, fiecare retailer şi-a organizat propriul Black Friday apelând la strategii diferite, urmând ca sărbătoarea reducerilor să dureze până la 12 zile, în perioada 19 – 30 noiembrie. Carrefour România va oferi clienților televizoare LED începând cu 400 lei, laptopuri de la 670 lei, mașini de spălat cu doar 500 lei.

Alte hypermarketuri precum Auchan, au organizat în avans Black Weekend, la sfârșitul săptămânii trecute. Altex, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de pe piața de electrocanisce și IT, a pornit Campania Black Friday încă de joi, 13 noiembrie. Astfel, o maşină de spălat ajunge la preţul de 769 de lei, iar noul model de iPad Air are o reducere de 800 de lei, preţul final al tabletei fiind 1.500 de lei.

Site-ul elefant.ro va avea reduceri de până la 80% dedicate Black Friday din 21 noiembrie până la finalul lunii, pentru peste 200.000 de produse. Magazinul asigură clienţii că toate produsele vor fi livrate în circa o săptămână de la efectuarea comenzii. Circa 450.000 de produse vor fi incluse în campania de Black Friday 2014 a celor de la eMAG, în condiţiile în care anul trecut doar 250.000 de produse au avut preţuri reduse, iar stocurile s-au epuizat într-un timp record. Cel mai mare magazin online de modă de pe piața locală, Fashion Days, a anunțat că reducerile vor ajunge la 90%.

- Advertisement -

Ponturi despre oferte

Blogurile rămân în continuare una din cele mai bune surse de informare asupra ofertelor, dar și în privința „capcanelor” pregătite de retaileri. În 2013, Black Friday a fost organizat două săptămâni la rând, însă chiar şi aşa, circa 4,1 milioane de români care şi-au manifestat intenţia de a cumpăra produse s-au plâns de stocurile epuizate în câteva minute, de site-urile micilor retaileri care nu au făcut faţă traficului şi de faptul că au existat preţuri „umflate” şi discounturi false.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna...
- Advertisement -

More Articles Like This