Saturday, January 28, 2023

După doar un sezon de Masterchef, Adrian HĂDEAN pleacă să realizeze ALTĂ EMISIUNE CULINARĂ

Must Read

In ciuda înlocurii lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu cu Adrian Hădean, FOA şi Patrizia Paglieri, Masterchef s-a descurcat de minune în audienţe, fiind lider autoritar pe segmentul de emisiuni culinare, unde principalul concurent, în acest sezon, a fost proiectul “Hell’s Kitchen”, difuzat de Antena 1.

Cu doar câteva zile înainte de finala Masterchef 2014, o “bombă” media a explodat. Se pare că Adrian Hădean va fi, în 2015, amfitrionul unei alte emisiuni culinare. După cum ziarulring.ro a aflat, este vorba despre “Kitchen Nightmares”, un proiect făcut celebru de renumitul bucătar Gordon Ramsay. “Kitchen Nightmares” este un reality-show în cadrul căruia mai multe restaurante deplorabile, rău-famate sau în pragul închiderii, vor fi transformate radical cu ajutorul unui chef celebru.

În cazul “Kitchen Nightmares” România, cel care va salva si reinventa restaurantele se preconizează a fi Adrian Hădean. Hădean nu va pleca însă din Pro TV. “Kitchen Nightmares” România va fi realizat şi difuzat tot de Pro TV, care a achiziţionat deja licenţa pentru această emisiune.

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

200 Citate Motivationale Celebre – Motto-uri scurte si frumoase

Viata este plina de urcusuri si coborasuri – fericire si lupte care iti vor testa rezistenta si integritatea, te...
- Advertisement -

More Articles Like This