Monday, July 22, 2024

Dosarul “Prostituate de lux”. Ce a făcut Daniela Crudu după audierile de la poliţie

Must Read

Joi dimineaţa, Daniela Crudu, a dat cu subsemnatul la poliţie în dosarul “prostituate de lux”, în care sunt cercetate nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Seara a simţit nevoia să se “răcorească”. Daniela Crudu şi-a făcut de cap în oraş la doar câteva ore de la audierile de la poliţie de săptămâna trecută.

Ziarul Click! a intrat în posesia unui videoclip în care bruneta pare extrem de bine dispusă pe scena unui local din Capitală, unde, în fiecare seară de joi, animă atmosfera pentru clienţii clubului.

Ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat în acea zi, Cruduţa nu a lăsat să se vadă că suferă din cauza problemelor pe care le are cu legea. A fost ridicată de poliţişti de acasă în dimineaţa zilei de joi şi dusă la la secţia 19 unde a dat explicaţii în doarul “prostituate de lux”, în care este cercetată pentru proxenetism, iar seara a intrat zâmbitoare şi aparent relaxată în platoul emisiunii “Un show păcătos”.

Scandalul “prostituate de lux”, “stins” cu alcool

- Advertisement -

La finalul show-ului, asistenta tv, colega ei Andreea Tonciu şi Dan Capatos au continuat petrecerea într-un club din Capitală, unde obişnuiesc să meargă în fiecare seară de joi. În acelaşi local mixează şi Silviu Andrei, aşa că este de înţeles de ce gaşca se reuneşte săptămânal în Centrul Vechi. Şi nici acum nu au făcut excepţie de la regulă. Deşi, Cruduţa nu îşi începuse foarte bine ziua, nimic nu a împiedicat-o să o încheie într-o stare de euforie maximă.

A urcat pe scenă, după ce s-a încălzit bine cu câteva pahare de alcool, şi a devenit în scurt timp sufletul petrecerii, uitând parcă de dosarul “prostituate de lux” în care este cercetată. Cu mişcări lascive, Cruduţa a încins repede atmosfera, deşi clienţii clubului aşteptau parcă ceva mai mult de la ea şi de la Tonciu.

La un moment din public se aude cum un tânăr le încurajează pe cele două brunete sexy să danseze în continuare şi să arate tot ce pot. Din păcate, un martor care a surprins imagini cu asistentele a declarat pentru Click! că asistentete se ţineau cu greu pe picioare. “Erau ameţite bine şi nu impresionat pe nimeni. Abia stăteau pe scenă, cocoţate pe tocuri de 15 cm. Se cred mari dive, dar nu au niciun talent artistic”, ne-au mărturist aceleaşi surse.

Şase fete reţinute în dosarul “Prostituate de lux”

Joi, 5 februarie, a explodat bomba în showbiz: 33 de fete au fost aduse la Secţia 19 de Poliţie din Capitală, unde se cercetează, încă din august 2014, activitatea unei grupări specializate în proxenetism.

”Persoanele de sex feminin au întreţinut relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, contra unor foloase materiale”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Conform acestuia, 8 dintre fete, pe lângă sexul pe bani, se ocupau şi de plasarea celorlalte 25 la diverşi bărbaţi interesaţi şi plini de bani. Şi o făceau pe bani frumoşi. Poliţiştii spun că ele luau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual pus la cale.

Poliţiştii nu au dat, concret, nume, dar toate vedetele chemate la secţie nu sunt străine de astfel de practici. Rând pe rând, au venit să dea cu subsemnatul, oficial în calitate de martor, Daniela Crudu, Simona Traşcă, Mădălina Pamfile, Raluca Podea, Denisa Biţă, Diana Gureşoaie sau vedeta Playboy, Rellys Tonu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Joe Biden se retrage din cursa pentru Casa Albă. “Este cea mai bună decizie pe care o pot lua pentru partid și pentru țară”

Joe Biden s-a retras din cursa pentru președinția SUA, o decizie extraordinară care aruncă în incertitudine nominalizarea democrată cu...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x