Thursday, October 5, 2023

Cel mai rapid telefon: HTC One M9 versus Samsung Galaxy S6 versus iPhone 6

Must Read

PhoneBuff a comparat Galaxy S6 versus iPhone 6 versus HTC One M9. Două dintre ele au fost lansate în 2015, celălalt anul trecut.

Vezi oferta de preturi iPhone 6:
F64.ro ; QuickMobile.ro ; Flanco.ro

Dacă în urmă cu câţiva ani amatorii de smartphone-uri cu un design premium şi construcţie metalică se puteau orienta doar către achiziţia unui iPhone, în 2015 situaţia s-a schimbat într-un mod radical. Atât Samsung cât şi HTC au pe piaţă modele care pot trezi cu uşurinţă invidia chiar şi unui ochi neantrenat. În definitiv, o carcasă din aluminiu combinată cu sticlă arată bine indiferent de producător.

Pentru că designul nu mai este un criteriu de achiziţie obiectiv, cei de la PhoneBuff au creat un test comparativ din punctul de vedere al performanţei brute. Rezultatul îl puteţi vedea în clipul de mai jos.

Oferta de pret Samsung Galaxy S6:
F64.ro ; QuickMobile.ro ; Flanco.ro

Acest test este cu atât mai relevant cu cât în interiorul aparatelor se găsesc procesoare diferite. Galaxy S6 este construit în jurul celui mai nou Exynos, iPhone 6 foloseşte un Apple A8, iar HTC One M9 ascunde la interior un Snapdragon 810 de la Qualcomm.

- Advertisement -

În mare parte, performanţa de care dă dovadă recent lansatul Galaxy S6 este cu mult peste concurenţă. Există însă şi câteva circumstanţe în care smartphone-ul gigantului din Cupertino se arată câştigător, la fel şi HTC One M9. Acesta din urmă nu înregistrează însă prea multe victorii.

Vezi oferta de preturi pentru HTC One M9:
F64.ro ; QuickMobile.ro ; Flanco.ro

Partea cea mai interesantă a întregului clip de aproximativ trei minute ţine de multitasking, abilitatea de a sări rapid dintr-o aplicaţie în alta. La acest capitol, HTC One M9 a ieşit câştigător cu un timp de un minut şi 27 de secunde, urmat de iPhone 6 cu un minut şi 34 de secunde şi Galaxy S6 cu un minut şi 37 de secunde.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Hidroelectrica a lansat în final aplicație pentru clienți. iHidro este disponibilă pe telefon și web

Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu...
- Advertisement -

More Articles Like This