Tuesday, March 21, 2023

Test de inteligenta Mensa. Aflati care este coeficientul vostru de inteligenta

Must Read

Test de inteligenţă Mensa. Există mai multe teste de inteligenţă care pot arăta nivelul IQ-ului (coeficientul de inteligenţă, n.r.), dar unele dintre cele mai bune sunt cele folosite de Mensa.

Mensa este o societate fondată în anul 1946 la Oxford , în Marea Britanie, pentru a identifica oameni cu un coeficient de inteligenţă foarte ridicat.

Pentru a face parte din această societate, trebuie să faceţi testul de inteligenţă Mensa, ca să vedeţi dacă faceţi parte din cei 2%, cât este procentul populaţiei incluse în Mensa.

Este o organizaţie non-profit, care numără în prezent 100.000 de membri în peste 100 de ţări.

Citeste si: De ce sunt evreii atat de destepti ?

Test de inteligenţă Mensa. Reguli de participare la testare

- Advertisement -

Puteţi face teste la sediul Mensa România, calendarul fiind anunţat pe site-ul societăţii. Testările sunt organizate periodic în oraşele mari ale ţării, pentru a fi identificaţi noi membri. Vârsta minimă de participare este 11 ani, iar minorii trebuie să aibă acordul părinţilor pentru a da testul de inteligenţă Mensa. O altă variantă este să faceţi un test de inteligenţă Mensa online. Astfel veţi avea o idee despre cum se va desfăşura testarea reală Mensa şi veţi afla care este coeficientul vostru de inteligenţă.

Test de inteligenţă Mensa. Testul online

Testul de inteligenţă Mensa este alcăuit din 24 de exerciţii care trebuie rezolvate în 10 minute. Pentru fiecare exerciţiu va trebuie să vă daţi seama care este imaginea care lipseşte dintr-un careu 3 x 3 cu imagini. După fiecare răspuns va fi afişat automat următorul exerciţiu.

Aici puteti face testul MENSA online!

Testul de inteligenţă Mensa a fost conceput de Etienne Forsstrom, membru Mensa Suedia. Pentru a putea face parte din Mensa, IQ-ul obţinut trebuie să fie peste 131.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Donald Trump revine pe Facebook, după doi ani în care a fost banat: “I’M BACK!”

Donald Trump a revenit pe Facebook, după ce a fost interzis în 2021, spunându-le celor care îl urmăresc pe...
- Advertisement -

More Articles Like This