Saturday, April 27, 2024

ABUZ al Politiei Romane din Ramnicu Valcea cu Fete Minore

Must Read

ABUZ – Va rugam sa dati SHARE sa vada tot Poporul. Socant!!! Politia de la Ramnicul Valcea face abuz in serviciu in plina zi in Cartierul Ostroveni cu fete minore.

Doua fete minore din Ramnicu Valcea au fost retinute si bruscate de doi politisti, in cartierul Ostroveni.

Fetelor le-au fost confiscate telefoanele si au fost fortate sa intre in masina de Politie. Politistii au auzit injuraturi pe strada si au presupus ca fetele au fost cele care i-au injurat, moment in care le-au retinut.

Cele doua fete nu au vrut sa prezinte actele de identitate, de acolo incepand tot scandalul.

- Advertisement -

Vezi mai jos VIDEO 1

ABUZ al Politiei Romane !!! Va rog dati SHARE! —>> http://goo.gl/1JevKP

Posted by pauzadestiri.ro on Wednesday, May 13, 2015

Vezi mai jos VIDEO 2

Continuarea "ABUZ al Politiei Romane !!! Va rog dati SHARE!"

Posted by pauzadestiri.ro on Wednesday, May 13, 2015

O mica recomandare pentru cei ce considera ca politistii si-au facut doar meseria!

Rsp la filmuletul cu fetele din Rm. Vâlcea! Asta se numeste abuz!

Posted by pauzadestiri.ro on Thursday, May 14, 2015


Trebuie sa vedeti acest film, Compliance (2012) in care veti putea vedea un film reprezentativ despre cat NAIVI sunt americanii cand e vorba de POLITIE!

Asa vreti sa se ajunga si la noi ?

- Advertisement -


- Advertisement -

178 COMENTARII

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

178 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nedelcu Adrian
Nedelcu Adrian
8 years ago

mai terminati naibii cu abuzurile voastre,au refuzar clar prezentarea actului de identitate……daca au injurat sau nu…eu sincer ai cred pe politisti,cat despre cele doua domnisoare(fara suparare …dar vad un tupeu iesit din comun) si tot ele fac pe victimele….vai ma lovit,arata unde …au am facut bubaaaa,daca prezentau actul de identitate nu sar fi ajuns aici,iar mas media gata ABUUUUUZ!!!!!! vai de capul nostrum,oare unde vom ajunge…………….

SBan
SBan
8 years ago

mere-ti dracu de prosti ! Daca ar fi facut asa cu fata unuia dintre voi ce a-ti spune ? ZICETI MA ASTIA CARE CRED CA POLITISTI AU DREPTATE ! Futu-va neamu-n gura ! Sunt fete minore ! Daca vede-ti o fusta zice-ti ca is pitippoance ! Zdremte de oameni ce sunte-ti ! Ma reveniti-va sunt niste copile !

Adrian Anea
Reply to  SBan
8 years ago

Trecând peste faptul că nu ai nicio treabă cu cratima, fata mea nu ar comenta niciodată în halul acesta. Și dacă sunt niște copile ce? Trebuia să le lase în pace? Citiți legile țării în care trăiți.

Baba Cloantza
Baba Cloantza
8 years ago

Nu le mai faceti curve si bete daca nu le cunoasteti. Cat despre abuz, nici nu se pune problema. Indiferent de situatie, ele trebuiau sa se legitimeze. Se vede clar ca sunt 2 pustoaice, care au citit undeva … ca politia nu are dreptul sa te legitimeze de pomana. Aflati ca are acest drept. Oriunde in lume.
PS: Nu tot ce scrie pe net e si adevarat.

Cristi Crissy
Cristi Crissy
8 years ago

In America de mult le puneau pe jos cu catusele la mana, nu atatea negocieri si mai stateau si 30 de zile la jail. Mai si filmeaza proasta ca nu a vrut sa ii arate buletinul.

paul
paul
8 years ago

tarfe..normal au stat si prea mult la discuti cu ele trebuia legate pe loc

Ionel Cotirlan
Ionel Cotirlan
8 years ago

daca antr-adevar fetele au anjurat atunci politia are dreptate.locuiesc an spania,madrid de 7 ani.politia aici te opreste cand vrea pe strada si esti obligat sa arati buletinul.o data am fost pus la pamant cu fata an jos ampreuna cu mai multi prieteni fara nici un motiv asa ca politia romana e mai amabila ca an occident.

Florin
Florin
8 years ago

Angela dragostea mea mare tu esti gigi contra… Daca nu unul iti zice: “DACA GARCEA ITI CERE SA TE

Angela
Angela
Reply to  Florin
8 years ago

M-am chinuit mult timp sa inteleg ce ai vrut sa scrii si nu am reusit. Idei fara inceput si fara sfarsit. Poate faci un rezumat, dar sa fie clar.

Alex
Alex
8 years ago

am revenit la articolul asta ca sa citesc comentariile. Ma intristeaza sa constat ca:
1. Tipele arestate sunt fara temei facute curve, bete, , maimute, sugatoare, fitoase, pitipoance.
2. Foarte multi nu realizeaza ca ele sunt arestate doar pentru ca unui politist i se pare ca a fost injurat. Conform propriilor spuse, asa a auzit el prin geam cand a trecut pe langa ele. Observati ca e si singurul care acuza de asa ceva fetele. Cum v-ar conveni sa va aflati voi in situatia asta?
3. Foarte multi nu realizeaza ca dreptul politienilor de a legitima cetatenii nu e nelimitat. In momentul cand nu exista un motiv obiectiv pentru aceasta, cererea de legitimare constituie abuz de serviciu.

Radovan Laurentiu
Radovan Laurentiu
8 years ago

nu este nici un abuz….meritau mult mai mult din momentul in care au refuzat sa se legitimeze

alex
alex
8 years ago

asteptam cu nerabdare si finalul acestei povesti (masurile luate de politie) da nu iara interpretari de a le voastre ci informatii oficiale

alex
alex
8 years ago

voi cei de la pauzadestiri.ro ii acuzati pe politisti de abuz ca au sanctionat pe cineva care i-a injurat. nu-i de ajuns sa te ridice politia? atunci iti doresc tie, cel care ai scris articolul cu atata miselie sa fii injurat fix pe strada de pietoni (ca in videoclip) de nenumarate ori….atunci vei scrie un articol ca romanii sunt needucati si uite ce ti se poate intampla (normal daca le luati apararea acestor oameni)

alex
alex
8 years ago

Nu prea vad nici un abuz. Cred ca ni sa urcat democratia la cap

Remus
Remus
8 years ago

Angela, du-te si mai dai share pe facebook la niste poze cu pisici ca ne cam plictisesti!

Remus
Remus
8 years ago

Asta care ai scris articolul cum te-oi intitula, ti-o spun, esti praf, mai bine te apuci sa scrii fictiune pentru pisici…abuz ai facut tu ca ai scris mizeria asta! Dar e de inteles ca pentru ciorba aia ce-ti revine trebuie sa mai si aberezi!Cum vrei sa se faca dreptate intr-o tara daca tu ca om normal te implici, intervii si nu lasi oamenii legii (scopul lor fiind sa pastreze ordinea publica si sa le mai bage la unii mintea in cap, care au luat-o pe aratura, pentru ca educatie nu au primit), sa-si faca treaba, dar asa e romanul, el le stie pe toate si e bun la toate. Turma se adunase acolo si empatiza cu cele doua minore, tarfele au vazut asta si au inceput sa faca actorie (aici e de inteles, s-au uitat mult la telenovele), de unde si tot circul! Acum va mai intrebati de ce o duceti rau!? Pentru asta traiti, traiti in ignoranta si vi se pare ca tot ce se face e nedrept pentru voi, eu zic sa va luati de mana cu pitipoancele astea si sa incepeti sa vizionati impreuna telenovele, oricum va place drama!

Angela
Angela
Reply to  Remus
8 years ago

Mai tu te vezi ce vocabular ai? Daca as fi politist ti-as da o mama de bataie sa nu o mai uiti toata viata.

Lasati figurile
Lasati figurile
8 years ago

Pe filmare se aude ce frumos injura cealalta si foarte probabil ca au injurat , ce era asa greu sa se legitimeze poate primeau amenda dar se poate face si contestatie. Mai simplu e sa facem circ in public si sa ne postam tampeniile pe facebook. Cei ce au protestat sau sunt revoltati de abuzuri sa invete sa respecte anumite reguli si sa nu se mai victimizeze .

Marius
Marius
8 years ago

Intrebarea este urmatoarea:

1. Cum au putut 2 politisti aflati intr-o masina “in misiune” sa auda ca au fost injurati de fete (aveau sirena pornita ca doar de asta i-au injurat, asa au spus;)

2. Daca au pornit sirena (sunt in misiune) dece se ocupa de ridicarea fetelor si nu de treaba urgenta pe care o au de facut;

Parerea mea este urmatoarea:

– Politisti au dat intentionat drumul la sirena sa sperie fetele (lucru ilegal sau macar imoral);

– Fetele i-au injurat, si aici parerea mea este ca meritau;

– S-a umflat tarata in capul lor gol si au zis ca trebuie sa le dea o lectie “parasutelor” termen folosit de catre ceilalti membri ai organului care au scris pe aici.

Rezolvare:

– Politisti trimisi sa sperie babe la sat;

– Fetele obligate sa poarte fuste mai lungi data viitoare.

Angela
Angela
Reply to  Marius
8 years ago

Mare dreptate aveti.

alex
alex
8 years ago

Democratia asta..nu e inteleasa de toata lumea..de fapt la noi in tara e o problema..crezi ca ai voie sa faci ce vrei..iar daca te ia politia la intrebari faci circ…filmezi…si scrii cacaturi de genul..abuz…cand ele nici bunul simt de a se legitima nu au avut…bete si proaste pe deasupra..m.am saturat de genul asta de oameni….sau poate asta era scopul sa apara pe net…maine la maruta..acces direct..capatos…da la capatos nu cred …au tzatzele prea mici

Radu Cosmin
Radu Cosmin
8 years ago

Trebuia sa le dea cateo palma la cat de tupeiste is pitipoancele astea doua.. daca erau cat de cat destepte prezentau buletinu pt ca politia are tot dreptu sa te legitimeze si nu se mai face atata scandal ..dar astea cer atentie ca traseistele clienti..asa ca nu le mai luati atata apararea ..poate au gresit si ei un pic..dar daca nu au vrut sa se legitimeze cea`ti vrut sa faca politisti sa le dea cateo medalie? Sa fim seriosi….

Alex
Alex
8 years ago

Pitipoancele astea ori au impresia ca politistii cauta bagare in seama cu ele, ori nu le place plimbarea cu Loganul :))) Greseala a fost a politistilor ca nu le-a luat ca pe niste rufe murdare, pe care sa le arunce pe bancheta din spate ca in cosul de gunoi …

Angela
Angela
Reply to  Alex
8 years ago

Esti un mizerabil.

Elena
Elena
8 years ago

de era dupa mine, le-ar fi trebuit si o noapte la “racoare”, sa le mai iasa aburii din cap. Vedetele din franzela… n-au pic de creier sau demnitate, dar vor sa para inteligente.

valy
valy
8 years ago

Cica Socant… Fi-var articolul al naibii da va fie cu panaramele voastre cu tot

valy
valy
8 years ago

Cred k tu Angela esti o analfabeta

valy
valy
8 years ago

Luci si angela se vede k habar nu aveti pe ce lume traiti

luci
luci
Reply to  valy
8 years ago

Sper ca nu faci parte din functionarii garcea, eu stiu foarte bine cum ar trebui sa functioneze sistemul si unde sunt sechelele, doar financiar suport si eu acest sistem bolnav motiv pentru care mai citesc cate o lege, iti recomand si tie ca sa nu o mai intelegi dupa ureche si aia bleaga.

valy
valy
8 years ago

Unde dracu o fi vazut abuz boul ala care a filmat sau a scris sa il ia naiba.ce le tavaleam pe jos lualear naiba de panarame jegoase

valy
valy
8 years ago

Abuz pe naiba.curvele naibii

Albert
Albert
8 years ago

Luci si Angela sa inteleg ca voi sunteti fetele din filmare??? Sunteti printre singurele persoane care considera ca politisti sunt devina :))

luci
luci
Reply to  Albert
8 years ago

Numitul Albert are o gandire dupa nivelul lui de cultura-ZERO.Asa cum am mai spus sunt o doamna la o varsta respectabila, sunt ardeleanca, ma dezic total de acest gen de oameni, dar pentru cei ca tine care gandesc mai greu si inteleg cum citesc adica printre randuri, acele pitipoance sunt niste cetateni care au deranjat linistea publica provocate de doi garcea care sunt platiti din banii mei sa respecte si aplice legea fara a ma deranja pe mine cetateanul X care intamplator ma aflu sau nu in zona.Acolo a fost un adevarat circ cu actorii principali doua fate care nu ma privesc si doi functionari huiduiti de trecatori, platiti de mine si de altii (nu zic de tine ca sigur esti ori bugetar ori “nimic” dupa gandire) care nu stiu ce atributii au si de ce iau salariu , sigur angajati pe nepotisme, cat priveste afirmatia “singurele persoane”-te sfatuiesc mai citeste si invata, iti va prinde bine-n viata.

Albert
Albert
Reply to  luci
8 years ago

Indiferent daca sunt sau nu un “nimic” dupa cum zici tu ar trebui sa impui mai mult respect fata de ceilalti.Nu te.am jignit si nici nu o sa o fac findca nu vad rostu. Eu am pus o simpla intrebare si daca tu crezi ca politisti au gresit de ce nu ne spui tu astora asa numiti “nimicuri” cum ai procede tu findca eu nu vad in filmare decat doua fete care sunt puse pe glume. Si nu sunt bugetar sunt student si tu ar trebui sa citesti ca daca refuzi legitimarea ei sunt nevoiti sa te conduca la sectie si daca e necesar sa o faca cu forta.

luci
luci
Reply to  Albert
8 years ago

Problema e nu cum as proceda eu ci doar ce spune legea, aceste individe se fac vinovate de murmurul unor injuraturi, speriate fiind de sirena politiei pornita probabil sa le atraga atentia ca doi garcea le-au vazut, acestia trebuiau sa le legitimeze argumentand un motiv intemeiat iar refuzul lor ii obliga sa le invite, ai inteles sa le invite la sediul politiei .Asta intr-un mod discret evitand circul de pe strada. Spune tu student Albert jignirile, bruscarile si circul fac parte din aributiile acestora? nu sigur. Indiferent ca ai de-a face cu un infractor , criminal, violator legea te obliga sa folosesti toate parghiile necesare pentru a respecta litera legii si a-ti face treaba fara a deranja ceilalti cetateni, de fapt acesti garcea nu vegheau la linistea publica ci contribuiau chiar ei la conturbare si asta se vede din huiduielile trecatorilor. Eu nu sunt dispusa sa platesc din banii mei asemenea functionari.Nu pot fi un model pentru aceasta societate.

Albert
Albert
Reply to  luci
8 years ago

Eu unu consider ca circul a fost produs datorita faptului ca nimeni nu respecta politia, nici eu nu pot sa spun ca ii simpatizez din contra mi se par niste imbufnati se cred superiori si asta ma deranjeaza cel mai tare dar asta nu inseamna ca trebui sa devenim ca ei si sa facem ce vrem indiferent daca este gresit sau nu. Iar ca sa te legitimeze nu au nevoie de cine stie ce motive,scrie in protocol ca e deajuns sa considere ceva suspect.Cat despre bani pe care ii platim aiurea…cred ca se pierd in buzunarele altora mai mari nu in ale amaratilor astora de politisti.

Mihai Nicolae
Mihai Nicolae
Reply to  luci
8 years ago

Polițiștii au avut chiar prea multă răbdare cu nesimțitele alea. Poliția nu trebuie să se roage de cineva să coopereze! Democrația nu înseamnă să îți bați joc de polițiști și să negociezi cu ei! Iar huiduielile trecătorilor nu valorează nimic în ecuația asta, ci dovedesc nivelul de cultură și de educație al acestui popor votant de infractori și tolerant cu hoția și corupția!

Angela
Angela
Reply to  Albert
8 years ago

Nesimtitule, adreseaza-te cu dvs.

Albert
Albert
Reply to  Angela
8 years ago

??????

netskion
netskion
8 years ago

fetele din videoclip au 23 de ani. informati-va inainte sa vorbiti de jegoasele astea ca si cum ar fi agresate.

Angela
Angela
Reply to  netskion
8 years ago

Ce informatie pretioasa ne-ai oferit! Wow! Nu are niciun sens ce ai scris, ma faci sa rad cu lacrimi.

ioana
ioana
8 years ago

In Franta,dragilor,pentru cei care sunt interesati,aflati ca,daca din intamplare va intalniti cu o patrula de jandarmi si nu va feriti din calea lor s-ar putea sa fiti “luati la intebari”(a se intelege Respect cand zic sa va feriti).Dar,repet:in FRANTA.

Angela
Angela
Reply to  ioana
8 years ago

Dar politistii din tara noastra ne trateaza cu respect? Chiar nu vedeti cat de animalic de comporta cu acele fete speriate??

Georgeta Ramona
Georgeta Ramona
8 years ago

Am urmarit filmul de la A la Z. Nu a fost vorba de absolut NICI un abuz. In orice tara civilizata esti OBLIGAT sa te legitimezi daca ti se cere actul de catre organele de politie in caz contrar, cel putin aici, unde traiesc, in Germania, te trantesc imediat la podea, iti pun catusele si te baga cu forta in Masina. PUNCT. NU se sta la taclale, la negocieri si alte povesti. Pitzipoancele din film e clar ca au impresia ca sunt mai presus de lege, ba mai au si nesimtirea si prostia de a posta filmul pe FB. Trist este ca cei din jur au incercat ”sa o ajute”, cand defapt subminau implicit legea. Asta este mentalitatea balcanica romaneasca si de asta merg lucrurile cum merg in Romania.

luci
luci
Reply to  Georgeta Ramona
8 years ago

Nu stiu ce ati inteles din film dar daca va imaginati ca atituinea militienilor este normala va inselati, Germania nu poate fi un etalon al legii, si eu circul foarte mult in strainatate dar nu am vazut oameni luati din senin de pe strada, cat priveste injuratura care a provocat conflictul prefer sa ma abtin, nu cred ca in vreo tara civilizata politia porneste gerofarurile cand trece pe langa doua pitipoance sa arate cat de importanti sunt-aceasta este samanta de scandal-judecati

Angela
Angela
Reply to  Georgeta Ramona
8 years ago

Pitipoanca esti tu cu siguranta.

Andrei
Andrei
Reply to  Angela
8 years ago

Domnisoara de mai sus a avut argumente logice si reale, si chiar nu arata a pitipoanca asa cum probabil esti tu, Angelo, care nu esti in stare se pare sa spui nici pe sfert ceva elevat ca si cea pe care incerci sa o jignesti. probabil esti una din fraierele alea 2 din Videoclip :)))) :-)))) Vai de tine…

Angela
Angela
8 years ago

Pentru toti cei care ati cometat, sper sa dea Dumnezeu sa treceti toti prin ce au trecut aceste copile! In loc sa fim aparati de organele de politie, suntem agresati, stiu foarte multe cazuri. Nici nu pot fi numiti politisti, uitati-va putin numai ce fete au, parca ar fi infractori.

stephanie
stephanie
Reply to  Angela
8 years ago

Noi nu o sa trecem niciodata prin asa ceva, pentru a noi nu ne comportam ca ele! Avem bun simt! Nu facem circ.

Emm
Emm
8 years ago

Legea 218/2002:

Art. 31.
(1) In realizarea atributiilor ce ii revin, potrivit legii, politistul este investit cu exercitiul autoritatii publice si are urmatoarele drepturi si obligatii principale:
a) sa legitimeze si sa stabileasca identitatea persoanelor care incalca dispozitiile legale ori sunt indicii ca acestea pregatesc sau au comis o fapta ilegala;

(2) In exercitarea drepturilor conferite de prezenta lege politistul are obligatia sa respecte intocmai drepturile si libertatile fundamentale ale omului, prevazute de lege si de Conventia europeana a drepturilor omului.

Art. 41.
(1) In exercitarea atributiilor de serviciu politistul este obligat sa prezinte insigna sau legitimatia de serviciu, dupa caz, pentru a-si face cunoscuta, in prealabil, calitatea, cu exceptia situatiilor in care rezultatul interventiei sau siguranta ulterioara a politistului ar fi periclitata.
(2) Inainte de intrarea in actiune sau efectuarea interventiei ce nu sufera amanare politistul este obligat sa se prezinte verbal, iar dupa incheierea oricarei actiuni sau interventii, sa se legitimeze si sa isi declare functia si unitatea de politie din care face parte.

Plus ca daca nu te legitimezi, atunci vei ajunge la sectie pentru legitimare, intrand tot in sfera drepturilor organelor abilitate. Plus ca jignirea unui organ de politie constituie contraventie si se pedepseste cu amenda!

Daca nu era vorba de 2 fete a caror fusta li s-a ridicat in cap, niciunul dintre “cavalerii” de pe margine nu ar fi reactionat astfel.

luci
luci
Reply to  Emm
8 years ago

pctul 2 din articolul mentionat nu-ti spune nimic?

(2) In exercitarea drepturilor conferite de prezenta lege politistul are
obligatia sa respecte intocmai drepturile si libertatile fundamentale
ale omului, prevazute de lege si de Conventia europeana a drepturilor
omului.

Angela
Angela
Reply to  Emm
8 years ago

Dar agresiunea organelor de politie asupra cetatenilor nu se pedepseste? Cata coruptie in tara asta ! E de strigat la cer !

GogucelRau
GogucelRau
8 years ago

Ce abuz ma, esti nebun ??
In orice tara civilizata pitzipoancele zburau in masina instant cu catusele puse. Cocalarii si pitzipoancele au ajuns sa-si bata joc de politie, n-au nici un respect pentru lege si pentru cetatenii corecti.
Politia a ajuns rau sa se milogeasca de asemenea jigodii pe strada.

Angela
Angela
Reply to  GogucelRau
8 years ago

Ce fapta ilegala au comis aceste fete? Va rog sa-mi raspundeti concret.

GogucelRau
GogucelRau
Reply to  Angela
8 years ago

Fapta de a nu se legitima imediat la solicitarea politiei.
Completez cu atitudinea de cocalar a zdrentelor in relatia cu un agent al unei institurii si injurii la adresa politiei.

Mihaescu Dragos
Mihaescu Dragos
8 years ago

De ce nu suporta majoritatea romanilor politia?Fiindca au dat la Campina si au fost refuzati.

gigel
gigel
8 years ago

Abuz?…În ce a constat abuzul?….Că au vrut să legitimeze doua maimuțe care i-au înjurat șă că le-au dus la sediu ptr. că au refuzat să dacă acest lucru?…Sunt curios ce li s-ar fi întâmplat celor două „sugătoare” dacă ar fi făcut asta polițiștilor din Occident…

maverick
maverick
Reply to  gigel
8 years ago

esti praf !iesi in occident si ai sa vezi cum se comporta politia…nu comenta prin prisma viziunii tale de fost,actual si viitor comunist sovietic. Mai ,,cocalari” se afisau politistii (cel putin ala gras si cu ochelari ).Nu doresc raul,dar mi-as dorii sa te vad ,,saltat” de politie ,asa fara motiv sau doar pentru un motiv pueril,si eu sa scriu despre tine ca esti un maimutoi cu gesturi de ,,bulan”…

Unu Mic
Unu Mic
Reply to  maverick
8 years ago

Daca lasau ciocu isi cereau scuze si prezentau un act de identitate nu o sugeau prin sectie, la noi astia comunisti sovietici nu ni s-a urcat democratia la cap, hai sa ma pis pe piciorul lui ca sunt “hamerican”. Baga niste youtube daca te plictisesti si o sa vezi ce inseamna sa te bata politia bine de tot cand faci gura. Fetele tale din video-u asta au alura de tarfe penale nitel aromane, si dupa cum vad nu sunt singurul cu impresia asta .. posibil prin prisma ta de om “civilizat” prin occident sa fi uitat cum e viata in amarata noastra de tarisoara unde niste ghertoi au aere de divi

Vrl Daniel Claudiu
Vrl Daniel Claudiu
Reply to  maverick
8 years ago

Maverick nu mai vorbi din amintiri !! Ai 12 ani ai dat de internet si incepi sa vorbesti aiurea… in strainatate nu sta la discutii, mai ales in america unde exista pedeapsa cu mortea. Fii mai rezervat cu anumite acuzatii. Eu lucrez in domeniu si stiu cum sta treaba si nu e vorba de nici un abuz aici.

danut
danut
8 years ago

Abuz pe dracu…2 panarame cu fitze, si un reporter idiot daca are impresia ca asta e un abuz.

Peter Christian
Peter Christian
8 years ago

Polițiștii sunt de vină. Nu stai la vorbă cu pițipoancele care înjură, le iei pe sus, le arunci în dubă și le duci la secție să scrie declarații până le cade mâna. Dacă există și un precedent, adică au mai înjurat și în alte ocazii polițiști, amendă penală și muncă în folosul comunității, să dea cu mătura pe stradă! Sau pușcărie!

Angela
Angela
Reply to  Peter Christian
8 years ago

Nu stiu de ce permit tuturor analfabetilor ca dvs sa posteze comenturi. Munca in folosul comunitatii sa faceti dvs pentru cuvintele pe care le-ati scris.

Valentin Iosif
Valentin Iosif
Reply to  Angela
8 years ago

MAI DATEN PULA NOASTRA LAFANFABETO !!!

Bianca Socaciu
Bianca Socaciu
Reply to  Angela
8 years ago

comentarii*. Nu e nevoie de romgleza cand deja avem cuvantul in romana.

DDE
DDE
8 years ago

sa-mi suga mie pula alea 2 tarfe

Alexia Ale
Alexia Ale
8 years ago

Pitipoana. Daca n-ar fi facut nimic n-ar fi plans,nu ar fi facut ca toti dracii si nu s-ar fi victimizat atata. P-I-T-I

Angela
Angela
Reply to  Alexia Ale
8 years ago

Mai ciudoaso, in caz ca nu stiai tocmai atunci cand esti nevinovat te strofoci, cand esti vinovat te resemnezi si taci.

Bianca Socaciu
Bianca Socaciu
Reply to  Angela
8 years ago

Ba nu, fie ca esti nevinovat, fie ca esti vinovat, tot te strofoci. Cand esti vinovat te strofoci gandindu-te ca ai o mica sansa de a scapa basma curata.

Alexia Ale
Alexia Ale
Reply to  Angela
8 years ago

Sa ghicesc,tu esti din clanul pițipoancelor,asa ca nu-ti convine sa te insult. E clar ca ele au facut ce-au făcut. Se vede pe fața lor. Daca n-ar fi facut nimic ar fi stat foarte liniștite,ar fi dat datele lor etc,etc. Polițiștii aia nu cred ca s-au trezit ei asa,sa fim serioși acum…

Angela
Angela
Reply to  Alexia Ale
8 years ago

Ei ,stiu ca doare ca am spus adevarul, de asta ” te strofoci asa”, dar nu am ce sa-ti fac.

Stef
Stef
Reply to  Angela
8 years ago

Tu esti cam batuta in cap sincer!

Angela
Angela
Reply to  Stef
8 years ago

Daca mai scrii o data te pocnesc.

Stef
Stef
Reply to  Angela
8 years ago

Mare interesanta esti tu pe internet. Imi pare rau ca oamenii ca tine au acces la internet, sincer… de fel voi tineti umbra pamantului, dar nici in mediul online nu scapam de voi ?!…

Stef
Stef
Reply to  Angela
8 years ago

C’mon, chiar te rog … Stupid you!

"Socant"
"Socant"
8 years ago

“Socant!!!” Site de “stiri” de tot cacatul. 2 sugatoare de pula care merita rupte in bataie. Ai face bine sa stii legea inainte sa postezi asemenea lucruri. Fetele astea cred ca au doar drepturi, nu si obligatii. Ti-a dat vreuna din ele pizda, domnule Paul Maior, ca sa le faci publicitate? Sau probabil asta urmaresti. In USA, uite unde s-a ajuns de la atata libertate, poate asa o sa se ajunga si la noi.

stephanie
stephanie
8 years ago

Care ABUZ? V-au dat bani să scrieți articolul ăsta? Haideți, recunoașteți. Orice om normal la cap și-ar da seama că polițiștii nu au făcut nimic. Mai mult decât atât, au avut toată răbdarea necesară în astfel de situații.

Angela
Angela
Reply to  stephanie
8 years ago

Mai fata, tu porti ochelari de nu vezi bine? Se vede foarte clar ca una dintre fete e lovita la mana si la genunchi si pot fi sigura ca nu s-a lovit singura. Nu mai scrie doar ca sa te afli in treaba, vezi poate ai treaba de facut, lucruri mai importante.

stephanie
stephanie
Reply to  Angela
8 years ago

Angela, te rog frumos sa comentezi clipul, nu comentariul meu. Doar pentru ca mi-ai comentat tu, nu inseamna ca imi schimb parerea, crede-ma. :))). nici nu ma intereseaza de zgarieturile de 2 lei pe care le are “educata” aia. Si le-a facut singura cand nu a inteles ca este obligata sa se legitimeze. :))). Ce voiai? Ca politistul sa se roage de ea 24 de ore ca sa se legitimeze?! Nu. Trebuia dusa la politie. Eu zic sa iti vezi de treaba matale. Eu si altii stim deja ce merita “fetele” ca cele de mai sus. Doar pentru ca o sa ne injuri tu… Crede-ma, nu o sa le schimbe statutul celor doua huligane. :))) la revedere.

Angela
Angela
Reply to  stephanie
8 years ago

Parerea ta nu valoreaza nici doi bani. Esti o nerusinata si comentezi de aceste fete. Tu esti de mii de ori mai rea decat
ele.

stephanie
stephanie
Reply to  Angela
8 years ago

Nici macar nu ma cunosti si nu cunosti pe nimeni de aici :)))) Bai, macar te platesc ca sa le tii apararea? Nu de alta, dar trebuie sa te plateasca bine de tot ca sa ne faci fata tuturor si ca ne injuri pe toti. TOTI suntem impotriva lor, TOTI!!!!!!! :)))). Imi pare rau, stiu ca doreati sa impresionati prin clip, dar stim cu totii ca nu aveti dreptate, nici tu, nici “fetele”. Nerusinata =)))))))))))))))) Este incredibil, nu ai niciun argument, dar ii jignesti pe toti pentru ca indraznesc sa aiba o parere. In loc sa iti dai cu parerea despre clip si sa iti vezi de treaba, astepti sa vezi cine mai comenteaza ca sa le mai arunci tu cate un “boule, vaco, proasto, terminatule”. Oribil.

BebeS
BebeS
8 years ago

Trebuia sa le futa si un sut in pizda sa le aplaude tzatzele 3 ani daca tot comenteaza atata.. curve proaste

Tavi
Tavi
8 years ago

Doar in Romania te “targuiesti” in halul asta cu Politia. In alta tara la al doilea refuz de legitimare erau pe burta cu catusele pe maini. Abuzul lu` peste.

luci
luci
Reply to  Tavi
8 years ago

In alta tara nu te ia politia de pe strada ca sa-si arate muschii.

Andreea
Andreea
Reply to  luci
8 years ago

In alta tara nu’si permite nimeni sa injure politia!

luci
luci
Reply to  Andreea
8 years ago

Nu au dreptul sa bruscheze cetatenii fie ei si infractori, ei vegheaza la linistea si ordinea publica nu provoaca haos.

Adrian Gramosteanu
Adrian Gramosteanu
Reply to  luci
8 years ago

Ba au tot dreptul daca refuza legitimarea si invitatia de a urca in masina. mai exact au si dreptul sa le culce cu forta la pamant. iar haosul a fost provocat de obositele astea mici. direct catuse si amenzi cat casa de cultura.

luci
luci
Reply to  Adrian Gramosteanu
8 years ago

Stimabile, despre ce invitatie vorbiti? eu am vazut niste militieni care bruscau doua tinere fie ele si infractoare sau mai stiu eu ce si pe care ii huiduiau trecatorii, eu imi doresc sa vad politisti care sa aplice legea fara a deranja ceilalti cetateni, asta inseamna civilizatie si respectare a ordinii si sigurantei cetateanului.

marius
marius
Reply to  luci
8 years ago

tu ești un prost, eu am văzut 2 obraznice impertinente și niște inculți care s-au băgat în seamă, obstrucțonând poliția

luci
luci
Reply to  marius
8 years ago

Draga domnule, va credeti o persoana cu un coeficient de inteligenta mult peste normal din moment ce v-ati permis sa faceti asemenea aprecieri, desi inclin sa cred ca sunteti la un nivel minim la care se mai adauga si lipsa celor sapte ani de-acasa. Si apropo, spuneam untr-un comentariu de la aceasta pagina ca sunt o doamna la o varsta respectabila. O zi buna!

Andreea
Andreea
Reply to  luci
8 years ago

Draga ,,doamna la o varsta respectabila”, daca tot ati vazut ,,niste militieni care bruscau doua tinere” sunt sigura ca ati auzit si cum domnisoara care filmeaza ii injura DIN NOU pe politisti.

Jonut Gaming
Jonut Gaming
Reply to  Andreea
8 years ago

E foarte normal sa ii injure pt ceea ce faceau si nu i-a injurat pe fata 😀 Era in masina cu usile inchise. Are dreptul de a face asta. Documenteaza-te inteligenta pura, Andreea

Angela
Angela
Reply to  marius
8 years ago

Tu esti un incult, limbajul te da de gol.

Angela
Angela
Reply to  Adrian Gramosteanu
8 years ago

Tu ai macar o ramasita de creier? Pentru ce sa le culce la pamant? Sunt infractoare?? Eu nu stiu cum va permiteti sa scrieti. Aveti probleme psihice grave daca scrieti asa ceva.

Tanase Catalin
Tanase Catalin
Reply to  Angela
8 years ago

angele este o prosta

Angela
Angela
Reply to  Tanase Catalin
8 years ago

S-a gasit desteptul, wow! Apropo, mergi la un control oftalmologic – se scrie Angela.

Tanase Catalin
Tanase Catalin
Reply to  Angela
8 years ago

in lege scrie ca esti obligat sa te legitimezi …altfel au dreptul sa te culce sa te incatuseze ….curvele erau doar 2 ….zdrente cu figuri , iar trecatori doar niste lingai …..pai sa filmezi si sa faci caterinca de politie….mai multa autotitate pt politie cu astfel de curve

Adrian Gramosteanu
Adrian Gramosteanu
Reply to  Angela
8 years ago

Eu nu cred ca v-am jignit in vre-un fel ci am precizat, cu sau fara creierul meu, cum trebuie actionat in urma intamplarilor. Daca dumneavoastra nu considerati ca este asa, nu inseamna ca nu este corect ceea ce am zis eu. In momentul refuzului legitimarii obligatia politistului este sa te insoteasca la sectie pentru a te legitima. La refuzul invitatie acestuia de a face asta, urmeaza incatusarea deoarece refuzul este un delict. Ele de ce refuza legitimarea? De fita? De ce refuza invitatia politistilor de a urca in masina? (Daca nu ati realiazat ‘Va rog frumos sa urcati in echipaj’ este o invitatie.) Refuzul este nesimtire si abuz. cat despre felul dumneavoastra de a vorbi este de asemenea nesimtire in necunostinta de cauza a persoanei pe care o jigniti. Cu respect

Mihai Nicolae
Mihai Nicolae
Reply to  Angela
8 years ago

Femeie, nu te duce capul ăla deloc! Când cineva se comportă ca alea două, refuzând să se legitimeze și refuzând să asculte indicațiile polițiștilor, sunt considerate potențiale infractoare și trebuiesc duse la secție, încătușate dacă se opun, pentru lămurirea situației!

Angela
Angela
Reply to  Mihai Nicolae
8 years ago

NU sunt femeie in primul rand , sunt domnisoara si te rog sa nu-mi mai scrii ca o sa ma molipsesc de prostie de la tine, e contagioasa.

cornel
cornel
Reply to  Angela
8 years ago

Si cum aflau daca sunt infractoare daca nu voiau sa se legitimeze ? in lumea ta infractorii se prezinta la politie de buna voie sau sunt gasiti ?

Medeea
Medeea
Reply to  Andreea
8 years ago

Pentru o injuratura se cauzeaza asa circ? ” N-au voie sa injure politia” de parca ar fi niste sfinti si nu oameni ca toti oamenii.. chiar pentru o injuratura nu au mai putut ei.. E plina tara de hoti si de corupti si voi numiti asta infractiune ? Lumea se injura la tot pasul. Chiar nu imi dau seama de pe ce lume veniti cu afirmatii de genu. El om in toata firea isi pierde mintile pentru niste copile? Sunteti normali la cap?

Zamfir Alexandru
Zamfir Alexandru
8 years ago

Unde e abuzul?

luci
luci
Reply to  Zamfir Alexandru
8 years ago

departe de tine……………………saraci cu duhul………

giubaca69
giubaca69
8 years ago

Abuzat ai fost tu care ai pus titlul asta la articolul asta de rahat
postat anume pentru incitare la ura fata de lege si oamenii legii mai
zero barat !!!

luci
luci
Reply to  giubaca69
8 years ago

Care oameni ai legii? Am vazut niste functionari lipsiti de profesionalism care nu-si cunosc atributiile dar tratand oamenii de pe strada ca pe niste infractori.

Adrian Gramosteanu
Adrian Gramosteanu
Reply to  luci
8 years ago

si nu e dreptul lor sa le legitimeze ? sau esti in aceeasi barca cu ele si esti ‘smecheras’ pana te agata politia si tu ?

luci
luci
Reply to  Adrian Gramosteanu
8 years ago

eu am fost respectuoasa dar probabil tu faci parte din clasa functionarilor garcea, si pentru asta te inteleg…..e dreptul organelor de ordine sa ma legitimeze pe strada dar sa-mi prezinte argumente intemeiate iar daca sunt persoana suspecta sa fiu INVITATA fara a deranja ceilalti cetateni, a face circ, a jigni, a te da mare macio de fapt valoare iti este ZERO, si apropo nu sunt nici ‘smecheras’, nu sunt nici “in aceeasi barca cu ele”, sunt o femeie cu o varsta respectabila si educatia nu-mi permite sa folosesc limbaj de mahala.

Eva Si Adam
Eva Si Adam
8 years ago

abuz pe naiba! Doua pitzi cu figuri in cap si fuste scurte…

10Gura
10Gura
8 years ago

@ 2 tarfe bete nu vad nici un abuz trebuia sa primeasca si cate 2 palme peste ureche si un sut in cur betivele dracu

Darlau
Darlau
8 years ago

ce vedem noi aicea? 2 tiganci care se injura cu 2 oligofreni de la politie.

Aurel Deac
Aurel Deac
8 years ago

bine or facut, ce treaba puteau sa aiba politistii cu alea?

rollyarad
rollyarad
8 years ago

slopa: Da refuzul de a se legitima la cererea ori la invitatia JUSTIFICATA. Aici e problema, sunt martori care au vazut ca fetele nu au facut si nu au spus nimic catre politie inainte sa fie luate de ei si imbrancite.Si daca e beata (ceea ce nu cred) nu este un motiv sa te legitimeze sau sa te ia la sectie in plina ziua.Da, noaptea daca te vad beat pe strada au dreptul dar ziua NU,e o tara libera si putea sa fie beata toata ziua asta nu inseamna ca trebuie imbrancita.Refuzul de a da un act de identitate politiei este un drept pe care il avem, in cazul in care nu am facut nimic ilegal nu suntem obligati de lege sa le prezentam actul.
Ati vazut clar cand i s-a spus la 112 sa ceara un numar de telefon al unui martor iar politistul a spus ” Ce numar de telefon, nu iei tu nici un numar”. Este un abuz clar iar acesti oameni trebuie pedepsiti, nu pot sa te impinga si sa te bage cu forta in masina doar daca au un motiv foarte intemeiat.
Aceste fete pot sa ii dea in judecata pentru PRIVARE DE LIBERTATE, au fost obligate sa stea acolo si sa mearga la sectie FARA NICI UN MOTIV, doar ca “li s-a sculat” acelor politisti.

Darlau
Darlau
Reply to  rollyarad
8 years ago

Ce prost esti. Tigancile au injurat si pe filmare ! La bulau cu ele !

Liviu
Liviu
Reply to  Darlau
8 years ago

interesant este cum le faci “tiganci” dar tu te comporti cam la fel… a se citi “prost” “tiganci”. nu suntem de acord cu ce au facut tipele alea dar ne comportam fix ca ele… diferenta e ca ele erau in realitate si noi ne aratam muschii pe forumuri

luci
luci
Reply to  Liviu
8 years ago

dar cu atitudinea celor doi agenti sunteti de acord?

Harald
Harald
Reply to  luci
8 years ago

nu. desi nu vad un abuz efectiv al politistilor, vad un comportament stangaci si neprofesionist. aici probabil este si din cauza faptului ca nimeni nu ii invata cum sa se comporte când au de a face cu astfel de situatii, dar asta nu este o scuza dimpotriva, este o hiba a sistemului

Adina
Adina
Reply to  rollyarad
8 years ago

Te contrazic …jignirea unui organ de politie constituie contraventie si se pedepseste cu amenda . Nu e niciun abuz al politiei.

Hamrian
Hamrian
Reply to  Adina
8 years ago

Va facut Ceausescu spalaturi pee creier.Va meritati soarta cu asemenea gindire..Fac bine Militienii ca in loc sa va apere de pericole(ca de aia sunt platiti din banii vostri), ei stau la pinda in locuri izolate la limita 20km/h.

luci
luci
Reply to  Adina
8 years ago

Cred ca sunteti departe de a cunoaste semnificatia cuvantului <>.Simplu fapt ca i se casuna sa ma ia de pe strada este un abuz. POLITIE=MEDIOCRITATE

Emm
Emm
Reply to  luci
8 years ago

Poliţia are dreptul să oprească pe cine vrea ea oriunde (pe bicicletă, pe trotuar, în maşină şi în avion) şi să ceară actele. Se numeşte legitimare. Nu are nevoie de un motiv pentru a face asta, e îndeajuns să existe o suspiciune. Refuzul tău de a te legitima îi lasă cu singura soluţie să te conducă la secţie pentru a te legitima acolo. Abuz era dacă o obliga să scoată buletinul acolo pe moment.

luci
luci
Reply to  Emm
8 years ago

doar cu argumente justificate poate sa te legitimeze, opreasca…etc, ceea ce spui se intampla pe vremea lui ceasca, asa ca mai citeste.

Angela
Angela
Reply to  Emm
8 years ago

Unde ati citit asta? Va rog sa-mi aratati si mie. Nu mai vorbiti doar ca sa va aflati in treaba. E plina lumea de oameni ca dvs. Vedeti poate aveti si alte treburi mai importante de facut.

Adrian Gramosteanu
Adrian Gramosteanu
Reply to  luci
8 years ago

dar tu ai fost acolo ? ca martorii aia de langa masina intrebau si ei .. de ce le ia .. ca habar nu aveau ce se intampla .. au vazut pe draq .. cat despre nici un motiv .. cand gaborii zic de ce le retin .. aia din masina care filmeaza rade de rupe in doua si injura iar .. educata de ea ..

luci
luci
Reply to  Adrian Gramosteanu
8 years ago

poate ati fost d-voastra, eu am urmarit filmuletul si mi-a fost suficient sa inteleg diferenta dintre victimele militieni si suspectele duduite agresive , adica niciuna doar ca ele sunt simpli cetateni iar ei sunt functionari platiti din banii mei.

luci
luci
Reply to  Adrian Gramosteanu
8 years ago

nu am fost acolo, sunt ardeleanca si ma dezic total de asemenea comportament dar se aude clar in filmare cum sunt huiduiti

Albert
Albert
Reply to  rollyarad
8 years ago

In primu rand motivul pentru care le conduceau la sectie este refuzul de a se legitima. In al doilea rand politia are dreptul de a.ti cere sa te legitimezi la fel cum tu ai obligatia sa prezinti actu de indentitate sau datele personale dupa caz. Folositi si voi google si informativa nu e chiar asa greu 😉

slopa
slopa
8 years ago

Dar oare fetele si aia ce filmeaza stiu legea? Nu e nici un abuz.
Vad 2 fete, una cam beata, ce refuza sa se legitimeze si fac circ ca is
bruscate, desi nu vad nici o bruscare.

Legea 61/1991 (pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice)
Art.
2. Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele
fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii
penale, să fie considerate infracţiuni:
alin.
33. refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii
sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la
sediul poliţiei, la cererea ori la invitaţia justificată a organelor de
urmărire penală sau de menţinere a ordinii publice, aflate în
exercitarea atribuţiilor de serviciu

” refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, de a se legitima cu actul de identitate”

Adi
Adi
Reply to  slopa
8 years ago

Sunt minore prietene, nu au voie sa le ridice asa, oricand si oricum. Nu sunt ei tutorele lor, si tu stii legea numa pe copiate 🙂

Odis
Odis
Reply to  Adi
8 years ago

de unde stii ca sunt minore? s-au legitimat?

Aurel Deac
Aurel Deac
Reply to  Adi
8 years ago

vezi-ti de treaba ma… au facut ele ceva, nu se legau de ele degeaba

Liviu
Liviu
Reply to  Aurel Deac
8 years ago

asta e o logica de 2 lei…. exista “police brutality” (nu e cazul aici.)aici nu i-as acuza pe politisti de brutalitate, doar de faptul de neprofesionalism.
tu ca politist primul lucru te legitimezi (e obligatoriu) nu red ca a facut asta.
eu in toata treaba asta consider ca gaagicile clar sunt pe alta lume, dar nici politistii nu sunt chiar ok

dar repet “au facut ele ceva” e o gandire extrem de proasta si extrem de periculoasa…. hai sa aplicam putin “logica” ta in istorie: o fi facut [alege tara cotropita] ceva de i-au cucerit, omorat violat etc [alege tara cotropitoare]. politia NU este mai presus de lege si NU are intotdeauna dreptate.

Aurel Deac
Aurel Deac
Reply to  Liviu
8 years ago

bine ca gandirea ta bazata pe prezumtii e mai buna 😉 o duci cam departe, probabil si tu faci parte din clasa noilor adolescenti care cred ca stiu toate, o sa cresti mare si tu o data 🙂

Harald
Harald
Reply to  Aurel Deac
8 years ago

“tu ca politist primul lucru te legitimezi (e obligatoriu) nu red ca a facut asta” (situ nu permite editari si nu am putut cotu ca politist primul lucru te legitimezi (e obligatoriu) nu red ca a facut astarecta “red” in “cred”. dar am oricum am specificat ca nu cred ca s-au legitimat. 1 – presupui prost niste lucruri .. 2 – presupunerile au scopul de a discredita pe mine /(ceea ce nu e chiar cel mai cavaleresc lucru posibil 3 – eu nu am zis ca tipele alea nu au nici o vina, am zis numai ca politistii nu-s atat de domni cum vreti voi 4 – iti permiti (si ma faci pe mine “adolescent” sa imi spui de locica mea bazata pe “prezumtii” când tu citez “au facut ele ceva, nu se legau de ele degeaba”. nu o sa spun cum se numeste asta… cred ca stii prea bine… i se mai spune si “standard dublu”

Aurel Deac
Aurel Deac
Reply to  Harald
8 years ago

nici nu stii scrie corect si te apuci aici sa iti dai cu parerea.
Pont: Invata sa scrii corect, te ajuta in viata.

Harald
Harald
Reply to  Aurel Deac
8 years ago

si uite cum oamenii cand nu au argumente se iau de persoana …. ce dragut… tu invata sa susti un argument civilizat si apoi scrie pe forumuri

Aurel Deac
Aurel Deac
Reply to  Harald
8 years ago

esti degeaba 🙂

luci
luci
Reply to  Liviu
8 years ago

asa este Harald, si mai mult decat atat acestia sunt produsul nepotismelor din sistemul public

balinusul
balinusul
Reply to  Liviu
8 years ago

Ai dreptate, insa de ce nu s-au legitimat și in timp ce polițistul îi verifica datele își suna avocatul daca se credea nedereptațită, nu te duce nimeni la secție daca arați actul de identitate, în cel mai rau caz îi nota datele și o lasau sa plece. Refuzul de legitimare impune conducerea la sediul poliției, deci…. Duduilor ori le place circul ori se știau cu musca pe caciulă.

luci
luci
Reply to  balinusul
8 years ago

nu inainte de a te legitima tu, dar militienii de la Valcea aplicau legea lor ca alta nu stiau

Adrian Gramosteanu
Adrian Gramosteanu
Reply to  luci
8 years ago

daca vroiau sa se ascunda nu se mai legitima si in timpul filmarii catre camera .. mi`e greu sa cred ca nu s-au legitimat si inainte.

Angela
Angela
Reply to  balinusul
8 years ago

In primul rand, uita-te atent inainte sa scrii. Politistii au recunoscut ca nu s-au legitimat. Daca ei nu au facut asta, atunci de ce sa o faca ele? De unde stiau ca sunt cu adevarat oamenii legii?

Albert
Albert
Reply to  Liviu
8 years ago

Nu ai de unde sa sti ca nu s.au legitimat politisti…tu ai vazut doar o filmare, o bucata dintr.o intamplare fara inceput si fara sfarsit 😉

Harald
Harald
Reply to  Albert
8 years ago

nu am de unde sa stiu… toate sunt resupuneri. tocmai asta e problema. toti presupunem fara sa stim tot ce s-a intamplat. nu stim daca tipele alea chiar i-au injurat pe politisti. nu stim daca politistii s-au legitimat sau nu. cert e ca , dupa parerea mea, nici politistii , nici tipele nu o sa ia premiul pentru cetateanul model.

Ghideu
Ghideu
Reply to  Adi
8 years ago

prost esti baiete ! scuza.ma ca iti spun !

Liviu
Liviu
Reply to  Ghideu
8 years ago

tu jignesti oamenii gratuit… cu ce te deosebesti de fetele alea cu care nu vrei sa te identifici?!

Aurel Deac
Aurel Deac
Reply to  Liviu
8 years ago

nu te-a jignit gratuit

Eva Si Adam
Eva Si Adam
Reply to  Adi
8 years ago

cum naiba sunt minore, dar conduc masina???

Tavi
Tavi
Reply to  Adi
8 years ago

Aaa, deci daca esti minor poti sa tai si sa spanzuri pe strada ca nu are nimeni voie sa te intrebe “cat e ceasul”, nu? Du-te plimba-te!

Alexia Ale
Alexia Ale
Reply to  Adi
8 years ago

Ok,deci sunt minore dar au masina?

Tanase Catalin
Tanase Catalin
Reply to  Adi
8 years ago

tu estii mai prost

luci
luci
Reply to  slopa
8 years ago

ati ignorat pctul 33 din art. neidentificat care spune INVITATIA JUSTIFICATA, nu ca mi s-a parut mie ca am auzit o injuratura si ca poate mi se adresa , iar eu gigi durul le bruschez si le dau amenda, ca asa vreau muschii mei, din vizionarea materialului nu rezulta ca cele doua pitipoance deranjau ordinea publica, nu toti cetatenii acestei tari sunt interesati de legi dar toti functionarii publici SUNT OBLIGATI SA RESPECTE legile, acesti garcea nu prea le cunosc.

Emm
Emm
Reply to  luci
8 years ago

” nu toti cetatenii acestei tari sunt interesati de legi dar toti functionarii publici SUNT OBLIGATI SA RESPECTE legile”

Greşit! Toţi cetăţenii trebuie să respecte legile şi trebuie să lanseze acuzaţii întemeiate. Ar trebui să te intereseze legea măcar atunci când vrei să arăţi cu degetul. să ştii spre ce…

luci
luci
Reply to  Emm
8 years ago

nu am spus ca nu trebuie sa respecte legile, ideea e ca nu le cunosc si nu sunt interesati sa le cunoasca. Cat priveste “aratatul cu degetul ” nu am inteles……..

Andreea
Andreea
Reply to  luci
8 years ago

Draga ,,doamna la o varsta respectabila”, daca tot nu le cunoasteti de ce va agitati atat de tare? se aude foarte clar cum domnisoara care filmeaza ii injura pe politisti.

Angela
Angela
Reply to  Emm
8 years ago

Si ce acuzatii intemeiate au adus acei politisti? Ca li s-a parut lor ca acele fete i-au injurat? Unde sunt acuzatiile intemeiate?

Tanase Catalin
Tanase Catalin
Reply to  Angela
8 years ago

tot proasta

Stef
Stef
Reply to  Angela
8 years ago

Unu la mana, nu asta este toata faza, din cate vezi ei (sau voi daca erai implicata… la cat bati din taste pe aici, tin sa cred ca tu esti tipa ce se ia-n gura cu politia). Ti se pare tie normal ca injuri un om? mai ales un om al legii? o persoana oarecare daca este intr-un mood nasol iti da 3 palme si pleaca, ei, prin lege au dreptul sa te amendeze. cum fac asta? luandu-ti datele, refuzi legitimarea? mergi la politie. refuzi sa urci ? te urca ei. Scurt si concis 🙂 mai citeste si tu ceva legizlatie, si doar mai apoi intra pe internet si comenteaza. ok? Apropo, in ziua de astazi accesul la informatie este pentru toti, doar ca tu ….
Imi pare rau ca exista romani de genul …. dar no, asta este trebuie sa va suportam …

Angela
Angela
Reply to  Stef
8 years ago

Cu tot aceesul la informatie, tot analfabet ramai. Tu nu ai auzit clar din gura politistului ca i s-a parut lui ca acele fete l-au injurat? Donez aparat auditiv pentru tine.

Leon
Leon
Reply to  luci
8 years ago

luci, daca ai urmarit clipul, ma gandesc ca ai si auzit cum una dintre ele continua sa injure !

Angela
Angela
Reply to  slopa
8 years ago

Se vede ca ai copiat de undeva , te-a ajutat cineva ca esti analfabet. Mergi la scoala mai intai, invata sa scrii si sa citesti si apoi poti sa postezi. Tu ai citit inainte ce ai postat? Referitor la articolul 1 , ce au savarsit ele? Ai fost acolo sa vezi tu ce s-a intamplat si cum au fost tratate ca niste infractoare si agresate de organele de politie, tocmai de acele persoane in care ar trebui sa avem incredere?

Tanase Catalin
Tanase Catalin
Reply to  Angela
8 years ago

iar esti proasta

Angela
Angela
Reply to  Tanase Catalin
8 years ago

Putem sa incepem cu clasa I, ma ofer voluntara, vad ca ai mare nevoie!

Stef
Stef
Reply to  Angela
8 years ago

Sa inteleg ca esti una din cele doua inculte care si-au batut carasul de acei politai?

Angela
Angela
Reply to  Stef
8 years ago

Tu vezi ce expresii folosesti? Un analfabet ca tine se poate numi cult? Doar in vise…

Stef
Stef
Reply to  Angela
8 years ago

Eu analfabet? Nu prea cred ca vorbesti de mine, daca eu abordez un mod mai entertaining, acest fapt nu ma face pe mine incult :). In schimb tu pari cam agitata..

Angela
Angela
Reply to  Stef
8 years ago

De unde ai copiat cuvantul entertaining? E cam mult pentru tine, un analfabet.

bob
bob
Reply to  Angela
8 years ago

Intr-un stat civilizat aceste fete erau incatusate iar in max 24 de ore erau judecate si condamnate iar dupa un timp de stat la racoare cand scapau erau obligate sa urmeze un curs de conduita ….. cu astfel de fete si cu cei care le sustin facem de ras Romania peste hotare………..rusine acestor obraznice ………felicitari politistilor …..asa ma simnt aparat .
Pentru angela…..studiaza legislatia si dupa sa comentezi…..

Angela
Angela
Reply to  bob
8 years ago

Si eu as vrea sa ma simt aparata de persoane are scriu ca tine, esti un pericol public. Sper sa dea politia si peste tine intr-o zi, pana atunci nu va simt in siguranta.

Leon
Leon
Reply to  Angela
8 years ago

Auzi madam..din politete nu iti spun ce sa le faci mataluta organelor, un sfat insa te rog s-al iei in seama.. nu te rahati pe tine ca.. duhneste! Daca ai ceva cu politistii personal de impartit fao dar nu aici..ok?

Mihai Nicolae
Mihai Nicolae
Reply to  Angela
8 years ago

Angela nu e doar proastă, este și insistentă și vrea să înlăture orice dubiu asupra propriei prostii!

Leon
Leon
Reply to  Angela
8 years ago

Dar dumneata d-na ai fost acolo de tot dai din gura a proasta? Se vede de la o posta ca ai un junghi ptr. organ .. las-o mai usor ca habar nu ai de lege, d-nul are perfecta dreptate !

- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

178
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x