Sunday, June 16, 2024

Colaj foto -14 cele mai bune programe de facut colaj de poze online

Must Read

Foto colajul este o artă de a combina poze. Colajul din fotografiile digitale exclude necesitatea de a tăia şi lipi poze imprimate, prin utilizarea programelor speciale pentru creare de colaje din fotografii digitale.

Arta colajului este extrem de populară în zilele noastre odată cu creşterea interesului faţă de reţelele sociale, unde oamenii pot afişa mai multe imagini în una pentru a face poza mai semnificativă şi mai interesantă.

În acest articol am adunat o listă de 11 cele mai bune programe de creat foto colaje care sunt complect web – based (adică nu necesită descărcare). Trebuie de notat faptul că unele nesită înregistrare pentru a crea propriul colaj.

1. Photovisi

Photovisi - coalj foto

- Advertisement -

Photovisi este un program uşor de utilizat pentru a creaun colaj foto. Există o mulţime de template – uri gratuite, disponibile în diferite categorii aşa ca love (dragoste), fun (amuzant), weddings (căsătorie). Puteţi schimba culoarea de fond, a adăuga o imagine de fond sau text, a redacta ordinea sau dimensiunea imaginilor. În cele din urmă să descărcaţi şi să partajaţi imaginea pe Facebook, Twitter şi alte reţele sociale. Programa nu necesită înregistrare.

2. Loupe

Loupe - colaj de poze online

Creează un colaj de poze online cu un aspect frumos în câteva secunde cu Loupe. În primul rând, încărcaţi toate pozele necesare pentru colaj din Web, Facebook, Instagram, Tumbl, Twitter, sau Google Drive.  Din păcate aici nu este posibilitatea de încarcare a imaginilor de pe calculator. Apoi simplu alegeţi forma preferată din colecţia mare de modele prezente şi faceţi click pe save. Acum puteţi descărca şi partaja modelul colajului vostru.

3. Picture2Life

Picture2Life1 - colaj foto

Picture2Life  vă permite să editaţi, să animaţi, să creaţi un colaj foto cu imaginile voastre şi să-l partajaţi online. Are caracteristici similare cu Photovisi, unde puteţi adăuga şablonuri, elemente şi texte. Încărcaţi imaginile de pe calculatorul dvs. prin utlizarea funcţiei de drag & drop sau alegeţi pozele de pe serviciul dvs. preferat de foto sharing aşa ca Flick, Facebook, Photobucket etc.

4. Fotor

Fotor este un alt editor de imagini gratis şi colaj de poze online. Aici trebu remarcată uşurinţa de utilizare ca aplicaţie web, ea este extrem de uşor de utilizat şi navigat chiar neavând experienţă anterioară.

Aici sunt 5 tipuri diferite de  colaje disponibile de ales: Template Collage, Photo Stitching, Photo Montage, Funky Collage şi Shape Collage. Puteţi creea cu uşurinţă un colaj perfect utilizând diferite texturi, culori şi o mulţime de forme disponibile. La fel Fotor ofera posibilitatea de a crea imagini de fond pentru principalele reţele sociale aşa ca Facebook, Youtube, Twitter, Google+ şi Linkedin.

5. Kizoa

Kizoa - colaj foto

Kizoa este un website care oferă posibilitatea de a crea slideshow – ri, colajuri foto şi a edita imagini. Există două moduri care vă permite de a crea colajuri digitale: unul de a alege un template propus de Kizoa sau a crea unul de la zero. Are un număr suficient de şablonuri gratuite, care se potrivesc pentru cei care doresc să creeze un colaj de bază, rapid în câteva minute. Pentru cei motivaţi de a creea un colaj mai personalizat, pot învaţa cum să o facă trecând tutorialul pas cu pas de la Kizoa.

6. Collage.com

Collage.com - colaj de poze online

Collage.com are mai mult de 100 de forme de colaj din diferite categorii aşa ca animals (animale), places (locuri), romantic, travel (călătorie) şi family (familie). Pur şi simplu alegeţi forma colajului şi adăugaţi fotografii de pe propriul computer sau Facebook account pentru a crea foto colajul imediat. Deasemeni aici este prezentă o galerie largă de colaje a altor utilizatori, care pot servi ca exemplu sau inspiraţie.

Apoi aveţi posibilitatea să partajaţi fişierul cu imaginea cu orcine de pe Internet. Însă pentru a descărca colajul, va trebui să plătiţi pentru el.

7. Collage Maker

CollageMaker - colaj foto

Cu Collage Maker crearea unui colaj devine un lucru uimitor de rapid şi uşor pentru toată lumea. Selectaţi fundalul şi rezoluţia imaginii, încărcaţi propria dvs. imagine, adăugaţi textul şi totul e gata într – o minută.

8. piZap

piZap - colaj de poze online

Cu piZap, puteţi face un colaj de poze online, edita un foto, crea o imagine de fond pentru Facebook Timeline, de a adăuga efectcte şi crea foto cu ajutorul  web camerei, şi multe altele. Generatorul de colaj este uimitor de bun, cu un număr uimitor de stiluri de colaje şi cu proprietăţi  pe care alte programe nu le au. piZap are capacitatea de a edita adăuga efecte şi încărca fotografii de la camera web, şi are un instrument de tăiat, pentru a decupa feţe. În plus puteţi adăuga text, autocolante, rame şi chiar Memeuri.

9. Photo Collage

Photo Collage - colaj de poze online

Cu Photo Collage puteţi încărca fotografii de pe site – ul lor pentru a crea animaţii foto, foto slideshow şi colaje. Pentru a crea un colaj, de la ]nceput trebu să creaţi un album şi să încărcaţi pozele în el. Apoi adăugaţi fotografii sau imagini de fundal pe pânza din albumul dvs. şi salvaţi pe computerul personal  sau contul vostru online.

10. Ribbet

Ribbet - colaj foto

Ribbet este un redactor de foto online, care vă permite să stocaţi toate fotografiile în cloud. Puteţi încarca fotografiile de pe calculator, Flick, Facebook, sau alte site – uri web. Ea are unele proprietaţi avansate cum ar fi efectele, textele, autocoloantele, touch – up, rame şi multe alte instrumente de editare imagini. Partajarea şi descărcarea fişierilor este gratis, dar sunt disponibile doar 12 stiluri de colaje pentru utilizatorii non – premium.

11. Picisto

Picisto - colaj foto

Picisto este un creator simplu de colaje şi vision board. Este incredibil de simplu de a crea un colaj de bază cu Picisto: alegeţi un aspect, încărcaţi pozele, adăugaţi textul, ramele şi partajaţi cu prietenii voştri. Cu toate acestea, nu vă aşteptaţi să creaţi un colaj incredibil de frumos şi cu un aspect profesional cu ajutorul instrumentului online al Picisto.

Dacă doriţi ceva mai mult de la un creator de colaje…

Va trebui totuşi să descărcaţi o programă pentru creare de colaje gratis pe calculatorul dvs. , care în general au mai multe funcţii de editare, colaje de o calitate mai înaltă şi mai ales e binevenit pentru cei care au o conexiune mai lentă la Internet.

12. ColageIt

CollageIt - colaj foto

ColageIt este una din preferatele programe de creare a colajelor, care este extrem de simplă în utilizare şi vă permite de a crea colaje superbe în câteva minute.

După ce alegeţi un şablon şi adăugaţi otografiile, voi puteţi uşor schimba aspectul colajului folosind nişte funcţii simple: auto rotate (auto rotaţia), auto sprase (auto îmrăştierea), random layout (aspect la întâmplare), şi shuffle (amestecare). Cu aceste funcţii nu mai trebuie să repoziţionaţi sau să rotiţi orce fotografie pentru a personaliza pozele şi aspectul colajului dumneavoastră. Pur şi simplu făceţi click pe butoane şi trageţi glisoarele pentru a genera sute de structuri diferite.

Puteţi deasemenea schimba fondul culoarea / imaginea, a adăuga spaţii şi margini, a adăuga rame foto cu posibilitatea de seta culoarea şi lăţimea, a adăuga foto umbre şi multe altele. Deasemeni ColageIt vă permite să creaţi imagini mai mari şi cu o rezoluţie mai înaltă, care sunt mai potrivite pentru imprimare.

13. BeFunky

BeFunky - colaj online

Un alt colaj de foto online care merită să fie inclus în această listă, este BeFunky, care dispune de numeroase instrumente uşor de utilizat.

Be Funky pretinde a fi cel mai mai bun editor foto online , şi pe lângă asta cu siguranţă unul din cele mai simple instrumente de creare colaje online. El are tone de template-uri, efecte minunate, şi integrare completă cu BeFunky Photo Editor, plus la toate o interfaţă puternică. Pe lângă aceea că este accesibil ca instrument free on-line, el deasemeni este disponibil ca aplicaţie pentru dispozitivele iPhone, iPad şi Android, iar în cazul în care posibilităţile oferite gratuit nu sunt suficiente pentru voi, puteţi plăti mai puţin de 2 dolari pentru versiunile Pro ca aplicaţie mobilă.

14. iPiccy

iPiccy - colaj foto online

Pentru a crea un colaj cu iPiccy, încărcaţi pur şi simplu fotografiile voastre pentru template – ul ales. Tăiaţi, rotiţi sau redimensionaţi imaginile dacă doriţi. Fixaţi culori, reglaţi expunerea, luminozitatea sau adăugaţi alte efecte. Dacă sunteţi satisfăcuţi apăsaţi save.

iPiccy oferă deasemenea multe instrumente touch-up profesionale pentru a vă da posibilitatea să creaţi colaje de înaltă calitate.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x