Tuesday, October 19, 2021

Allview lanseaza smartphone-urile V2 Viper i4G si V2 Viper e

Must Read

Allview a anunțat două noi smartphone-uri, V2 Viper i4G și V2 Viper e, care oferă câteva opțiuni de personalizare pe placul tinerilor. V2 Viper i4G, așa cum sugereză și numele, este un smartphone cu suport 4G care poate atinge viteze de până la 150 Mbps.

Are un ecran de 5 inch cu o modestă rezoluție HD, este motorizat de un procesor Cortex-A53 cu patru nuclee tactate la 1,3GHz și un chipset video Mali T720. Camera foto principală cu care este dotat V2 Viper i4G are 8 MP, fiind însoțită și de o cameră secundară cu rezoluție de 5 MP.

V2 Viper i4G are 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie de maxim 128 GB. Bateria are 2.300 mAh.

Cel de-al doilea smartphone anunțat de Allview, V2 Viper e, are dotări tehnice mai modeste. Ecranul de 4,5 inch are o rezoluție de 854 x 480 px, iar camerele foto din dotare ajung la 5 respectiv 2 MP.

- Advertisement -

Memoria internă este de doar 8 GB, iar singurul gigabyte de memorie RAM din dotare nu va ajuta foarte tare multisking-ul și zona de gaming de care sunt pasionați tinerii cărora li se adresează.

Allview lansează smartphone-urile V2 Viper i4G și V2 Viper e

Ambele telefoane vin cu versiunea 5.1 Lollipop de Android instalată.

Pentru cele două noi modele lansate, Allview a pus la cale un sistem de personalizare ce ar trebui, teoretic, să fie pe placul tinerilor. Aceștia pot crea și comanda pe site-ul Allview carcase personalizate cu propriile fotografii. De asemenea, o funcție software permite schimbarea rapidă a temei de culori pentru a se asorta la îmbrăcăminte.

Ambele smartphone-uri vor fi livrate începând cu 18 aprilie și vor costa 699 de lei în cazul lui V2 Viper i4G și 499 lei în cazul lui V2 Viper e.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This