MILIARDARII Europei au ajuns in Romania! Ion Tiriac incepe MACELUL la Balc!

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Marii MILIARDARI ai Europei au ajuns in Romania! Tiriac incepe MACELUL la Balc! Pe domeniul de la Balc, timp de două zile, se vor auzi focuri de armă.

Este al 11-lea an în care se organizează vânătoarea de mistreți, iar oaspeţii de seamă au ajuns de miercuri seară cu avioanele private, pe aeroportul din Oradea.

Creatorul de modă italian Stefano Ricci, prinţul Dimitrie Sturdza, dar şi moştenitorul imperiului Porsche vor participa, la fel ca în anii trecuţi, anunta romaniatv.net.

Vânătoarea de mistreţi, crescuţi special pe cele peste 1.000 de hectare ale domeniului, se organizează de obicei în trei reprize. Special sunt tocmiţi săteni cu ziua, pentru a ajuta la goana vânatului.

Vânătoarea organiztată an de an la Balc este văzută ca un adevărat măcel de mii de români. În anii trecuţi, mai multe ONG-uri au protestat în faţa domeniului.

Acţiunea nu este considerată a fi vânătoare pentru că, spun ele, animalele se învârt într-un mediu îngrădit chiar dacă vorbim de o suprafaţă de teren de peste 1.500 de hectare.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.