Sunday, October 1, 2023

MILIARDARII Europei au ajuns in Romania! Ion Tiriac incepe MACELUL la Balc!

Must Read

Marii MILIARDARI ai Europei au ajuns in Romania! Tiriac incepe MACELUL la Balc! Pe domeniul de la Balc, timp de două zile, se vor auzi focuri de armă.

Este al 11-lea an în care se organizează vânătoarea de mistreți, iar oaspeţii de seamă au ajuns de miercuri seară cu avioanele private, pe aeroportul din Oradea.

Creatorul de modă italian Stefano Ricci, prinţul Dimitrie Sturdza, dar şi moştenitorul imperiului Porsche vor participa, la fel ca în anii trecuţi, anunta romaniatv.net.

Vânătoarea de mistreţi, crescuţi special pe cele peste 1.000 de hectare ale domeniului, se organizează de obicei în trei reprize. Special sunt tocmiţi săteni cu ziua, pentru a ajuta la goana vânatului.

- Advertisement -

Vânătoarea organiztată an de an la Balc este văzută ca un adevărat măcel de mii de români. În anii trecuţi, mai multe ONG-uri au protestat în faţa domeniului.

Acţiunea nu este considerată a fi vânătoare pentru că, spun ele, animalele se învârt într-un mediu îngrădit chiar dacă vorbim de o suprafaţă de teren de peste 1.500 de hectare.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This