Saturday, March 25, 2023

Federatia hotelierilor: Dupa showbiz, turismul este domeniul cu cea mai mare rata a divorturilor

Must Read

Munca departe de casă, cu barul aproape și cu femei frumoase în jur, face din turism o meserie riscantă pentru sănătatea familiei, arată chiar hotelierii. După showbiz, turismul este meseria unde oamenii divorțează cel mai des, spune Călin Ile, președintele Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR).

Turismul, crede Ile, este cea mai frumoasă meserie din lume, pentru că îți permite să lucrezi cu oameni și să cunoști permanent persoane noi. În același timp, are și riscuri: este meseria cu a doua rată a divorțurilor, după industria showbiz-ului.

Turismul le solicită mult timp angajaților, care sunt nevoiți să petreacă multă vreme departe de familie, de multe ori chiar în perioada sărbătorilor. “Plus că apar și tentații: ești aproape de bar, ești aproape de lumea mondenă. Mare, munte, distracție, nopți pierdute… sunt multe tentații. Îți trebuie stăpânire de sine ca să lucrezi în turism și să n-o iei razna”, mai spune Călin Ile.

Într-un articol publicat anul trecut de Profit.ro, un director de hotel all inclusive de la mare susținea că jumătate dintre angajații sezonieri, în perioada verii, ajung să aibă relații amoroase.

- Advertisement -

În România, turismul este și mai riscant decât în alte țări, pentru că femeile sunt mai frumoase. Ile crede că, dacă ar fi un studiu la nivelul expaților care vin în țară să lucreze în turism, ar rezulta că rata divorțurilor depășește 50%.

Federația hotelierilor: După showbiz, turismul este domeniul cu cea mai mare rată a divorțurilor

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

500 km cu 6 kg de hidrogen: BMW scoate pe șosele mașinile cu hidrogen

BMW Group a prezentat primele automobile BMW iX5 Hydrogen, parte a unei flote-pilot care va fi utilizată la nivel...
- Advertisement -

More Articles Like This