Tuesday, March 19, 2024

XTB are 0% comision la tranzacționarea cu acțiuni și rulaj de maxim 100.000 EUR

Must Read

XTB devine primul broker cu prezență locală în România care oferă 0% comision la tranzacționarea cu acțiuni cu deținere și ETF-uri cu deținere pentru un rulaj lunar de până la 100.000 Euro.

XTB, unul dintre ce mai mari brokeri listați la bursă la nivel global, a anunțat introducerea posibilității de tranzacționare fără comision a acțiunilor cu deținere și a ETF-urilor cu deținere.

Oferta de comision 0% se aplică pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro și va fi disponibilă atât pentru clienții XTB existenți, cât și pentru cei noi, începând cu 5 octombrie 2020.

„Obiectivul XTB a fost dintotdeauna acela de a fi alegerea numărul 1 a investitorilor, un one-stop-shop unic cu ofertă completă. Acum, cu o ofertă ce presupune comisioane 0, deschidem ușa tuturor celor care sunt interesați să investească atât în acțiuni, cât și în ETF-uri cu deținere”, a declarat Omar Arnaout, CEO al grupului XTB.

În prezent, XTB oferă peste 2.000 de acțiuni cu deținere listate la 16 dintre cele mai mari burse la nivel mondial, inclusiv New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Bolsa de Madrid , Börse Frankfurt și Warsaw Stock Exchange.

- Advertisement -

„Prima jumătate a anului 2020 a fost marcată de o volatilitate peste medie pe piețele financiare, care ne-a permis să înregistrăm rulaje record și să creștem semnificativ baza de date a clienților noștri”, a adăugat Arnaout.

„Comisionarea de 0% la tranzacționarea de acțiuni și ETF-uri este o dorință mai veche a investitorilor din România, dorință pe care ne-au comunicat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Ne bucurăm, așadar, nespus să putem anunța astăzi că, eliminăm comisionul la tranzacționarea de instrumente cu deținere pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro”, a declarat Irina Cristescu, CEO al XTB România.

Parteneriat cu Jose Mourinho

XTB, unul dintre cei mai mari brokeri de FX & CFD din lume care este listat la bursă, si-a unit forțele cu Jose Mourinho, unul dintre cei mai renumiți manageri de fotbal din toate timpurile.

Antrenorul portughez a câștigat un număr record de 4 titluri în țări diferite (Portugalia, Anglia, Italia și Spania) și este unul dintre cei trei manageri care au câștigat UEFA Champions League de două ori cu două cluburi. Mourinho va fi ambasadorul global al XTB pentru următorii doi ani.

Anunțul cooperării dintre José Mourinho și XTB marchează începutul unei noi campanii globale de branding cu deviza „Fii ca José”. Ideea creativă a poveștii se bazează pe similaritățile dintre provocările cu care se confruntă investitorii zi de zi și cele cu care se confruntă un manager de fotbal. O strategie bună, dorința de a câștiga, dar și învățarea din eșec sunt principalii factori care duc spre succes atât în fotbal, cât și în finanțe.


- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x