Tuesday, March 19, 2024

XTB introduce 0% comision pentru acţiuni şi ETF-uri cu deţinere

Must Read

XTB devine, începând cu 5 octombrie, primul broker cu prezenţă locală în România care oferă 0% comision la tranzacţionarea cu acţiuni cu deţinere şi ETF-uri cu deţinere, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 Euro. Anunţul vine în contextul parteneriatului de imagine pe care compania l-a realizat cu Jose Mourinho, unul dintre cei mai performanţi manageri de fotbal din lume şi de două ori câştigător al UEFA Champions League.

XTB activează în România încă din anul 2008, fiind în prezent cel mai mare broker de instrumente derivate şi pieţe externe care este listat la bursă şi care are prezenţă locală.

“În cei peste 12 ani de activitate, am oferit investitorilor români resurse şi servicii de calitate, tehnologie avansată de tranzacţionare, produse competitive, programe educaţionale complexe, analize de specialitate.Toate demersurile noastre sunt orientate spre a oferi investitorilor cele mai avansate instrumente pentru a se dezvolta, a deveni traderi mai buni şi a obţine performanţe. Considerăm că parteneriatul cu marele Jose Mourinho reflectă valorile companiei si este reprezentativ pentru toate eforturile realizate de XTB pentru a câştiga poziţia de lider de piaţă şi pentru a seta la nivel de industrie cele mai înalte standarde de profesionalism, bune practici, credibilitate şi competitivitate”, a declarat Irina Cristescu, CEO al XTB România.

Ea a adăugat: “Comisionarea de 0% la tranzacţionarea de acţiuni şi ETF-uri este o dorinţă pe care investitorii români ne-au comunicat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Ne bucurăm, aşadar, nespus să putem anunţa că eliminăm comisionul la tranzacţionarea de instrumente cu deţinere pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro. XTB devine astfel brokerul cu una dintre cele mai accesibile şi diversificate game de produse financiare de pe piaţa locală (peste 4.700 de instrumente financiare, de la CFD-uri pe Indici, Mărfuri, Acţiuni, ETF-uri, Perechi Valutare şi Criptomonede, până la Acţiuni şi ETF-uri cu deţinere)”.

XTB este unul dintre cei mai mari brokeri din lume care este listat la bursă, iar în România este lider de piaţă pe instrumente derivate şi pieţe externe.

“Obiectivul XTB a fost dintotdeauna acela de a fi alegerea numărul 1 a investitorilor, un one-stop-shop unic cu ofertă completă. În ultimii ani, am realizat demersuri extraordinare pentru a îmbunătăţi serviciile noastre – de la implementarea de programe educaţionale calitative care dau tonul la nivel de industrie, până la rafinarea constantă a funcţiilor platformei noastre premiate la nivel global, xStation. Acum, cu o ofertă ce presupune comisioane 0, deschidem uşa tuturor celor care sunt interesaţi să investească atât în acţiuni, cât şi în ETF-uri cu deţinere”, a declarat Omar Arnaout, CEO al grupului XTB.

“Prima jumătate a anului 2020 a fost marcată de o volatilitate peste medie pe pieţele financiare, care ne-a permis să înregistrăm rulaje record şi să creştem semnificativ baza de date a clienţilor noştri. Obiectivul XTB este să continuăm această creştere şi sunt convins că noua ofertă pentru acţiuni va atrage interesul atât al clienţilor noi, cât şi al celor existenţi, permiţându-ne să creştem şi să ne consolidăm poziţia pe piaţă la nivel global”, a adăugat Arnaout.

În prezent, XTB oferă comision de 0% pentru peste 2.000 de acţiuni cu deţinere listate la 16 dintre cele mai mari burse la nivel mondial, inclusiv New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Bolsa de Madrid , Börse Frankfurt şi Warsaw Stock Exchange. În plus, peste 200 de ETF-uri, inclusiv din domeniul mărfurilor, industriei imobiliare şi obligaţiunilor, vor fi, de asemenea, oferite de XTB cu comision de 0%.

- Advertisement -

Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x