Friday, October 7, 2022

O profesoară din Bucureşti le-a dat elevilor un test online la ora 22.41: “Aveţi la dispoziţie 15 minute!”

Must Read

Situaţie revoltătoare la un liceu din Capitală, acolo unde o profesoară le-a dat elevilor un test on-line la ora la care mulţi se pregăteau de somn: 22.41. Ca să fie cât mai explicită că lucrarea trebuie rezolvată pe loc, profesoara le-a spus elevilor că rezultatele trebuie predate într-un sfert de oră.

Situaţia de-a dreptul revoltătoare a avut loc în Capitală iar în rolul principal este o profesoară de Economie de la Colegiul Economic “Hermes”.

Cadrul didactic şi-a adus aminte la ora 22.41 că elevii nu au suficiente note în catalog, aşa că a decis să le dea o lucrare de control, on-line.

Situaţia de-a dreptul revoltătoare a avut loc în Capitală iar în rolul principal este o profesoară de Economie de la Colegiul Economic “Hermes”.

- Advertisement -

Cadrul didactic şi-a adus aminte la ora 22.41 că elevii nu au suficiente note în catalog, aşa că a decis să le dea o lucrare de control, on-line.

Le-a comunicat sec, pe grupul de Whatsapp, că trebuie să dea un test.

Ca să nu lase nicio urmă de îndoială că lucrarea trebuie rezolvată pe loc şi nu a doua zi, aşa cum ar fi fost normal, profesoara le-a spus elevilor că au la dispoziţie 15 minute pentru a trimite răspunsurile.

“Având în vedere că toată lumea trebuie să aibă 3-4 note, vă rog pe toţi să daţi testul online, accesând linkul de mai jos. Fiind contra cronometru, aveţi la dispoziţie 15 minute. Succes!” – este mesajul care i-a lăsat cu gura căscată pe elevi.

Ministerul Educaţiei a răspuns pe Facebook

Mulţi dintre elevi se relaxau în faţa calculatorului sau a televizorului la un film, alţii se pregăteau de somn, pentru a fi concentraţi a doua zi dimineaţa, la cursurile online.

Revoltaţi de situaţie, câţiva elevi au prins curaj şi i-au reproşat profesoarei ora târzie la care a trimis testul.

“Bună seara. Doamnă, este ora 11 (noaptea), majoritatea dorm la ora aceasta. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar acum trebuie rezolvat?” – este unul din mesajele trimise de elevi profesoarei.

Situaţia ne-a fost semnalată chiar de elevi, dar şi de Eugen Ilea, vicepreședintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți (FNAP).

Jean Badea, subsecretar în Ministerul Educaţiei, a reacţionat pe Facebook: “Sunt 15 minute din momentul în care fiecare elev pornește testul. Presupun ca este vorba despre un test care urma să fie susținut ziua următoare”, a fost comentariul lui Badea lăsat pe Facebook.

În replică, Alexandru Rădulescu, fost preşedinte al Asociaţiei Elevilor din Bucureşti, i-a trimis o fotografie cu nota obţinută de unul din elevi, 7, semn că testul a fost făcut chiar atunci de elevi.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna...
- Advertisement -

More Articles Like This