Thursday, September 16, 2021

Actorul Toni Grecu, internat cu COVID-19 la Institutul Matei Bals din Capitala. Surse: “Este pe o sectie normala de boli infectioase”

Must Read

Actorul Toni Grecu, membru al grupului Divertis, este internat la Institutul Matei Bals din Capitala, pe o sectie normala de boli infectioase.

“Putem confirma ca actorul este internat, insa el nu este pe sectia de terapie intensiva, nu este in stare grava, ci este pe o sectie normala de boli infectioase, este echilibrat, este in regula”, au declarat surse medicale pentru Ziare.com.

Potrivit surselor citate, actorul a fost internat in cursul zilei de ieri, forma de coronavirus fiind una medie, cu usoare complicatii pulmonare. Am incercat sa-l contactam pe actor, dar acesta nu a raspuns la telefon.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Fondul Proprietatea: Persoanele numite în noul C. A. al Salrom sunt aceleași care au deținut aceste funcții în 2020, an în care profitul Salrom...

Reprezentanții Fondului Proprietatea își exprimă dezamăgirea față de schimbarea membrilor consiliului de administrație al Salrom, al căror mandat va...
- Advertisement -

More Articles Like This