Wednesday, December 8, 2021

Ruptură între Diana Șoșoacă și George Simion? „Va fi dată afară din AUR, sunt convins”

Must Read

George Simion și Diana Șoșoacă sunt văzuți tot mai rar în spațiul public împreună, astfel că analiștii politici văd semnele unei rupturi în interiorul AUR. Primul semn al rupturii a apărut după incendiul de la „Matei Balș”, când Diana Șoșoacă și George Simion au ales să apară separat în public, inclusiv în intervențiile televizate.

Senatorul Șoșoacă a preferat să meargă singură la porțile spitalului „Matei Balș”, unde s-a certat cu paznicii și a chemat oamenii în stradă.

Ion Cristoiu crede că Diana Șoșoacă va fi dată afară din AUR!

Între timp, liderul AUR George Simion a organizat un protest a doua zi după incendiu în fața Ministerului Sănătății. De menționat că la această manifestație Diana Șoșoacă nu a fost prezentă.

- Advertisement -

Duminică, 31 ianuarie, cei doi politicieni au protestat separat. Simion a fost prezent din nou la Ministerul Sănătății, în timp ce Diana Șoșoacă a lipsit. În momentul în care Șoșoacă a venit la minister, George Simion a plecat acasă, conform Gândul.

Jurnalistul Ion Cristoiu crede că George Simion „încearcă să-și facă loc în lumea bună a politicii” în timp ce Diana Șoșoacă a ales o cale „violentă, care sfidează ordinea stabilită”.

Gazetarul e convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid, în speranța că AUR va ajunge la guvernare, însă acest lucru e practic imposibil.

„Fără aceste scandaluri, AUR ar fi un partid mort din punct de vedere mediatic, supus embargoului la care e supus orice astfel de partid în Europa. Sînt convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid. AUR va vrea să arate astfel că e un partid care poate fi invitat la Guvernare. Da, dar nu-l va invita nimeni. În veci!”, a concluzionat Cristoiu.

Diana Șoșoacă a fost protagonista unor scandaluri televizate, fiind nevoită să părăsească emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, dar și să încheie abrupt discuția cu Victor Ciutacu la România TV.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

MedLife deschide cea mai mare clinică medicală din Sibiu în urma unei investiții de peste 2,5 milioane de euro

MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală...
- Advertisement -

More Articles Like This