George Simion și Diana Șoșoacă sunt văzuți tot mai rar în spațiul public împreună, astfel că analiștii politici văd semnele unei rupturi în interiorul AUR. Primul semn al rupturii a apărut după incendiul de la „Matei Balș”, când Diana Șoșoacă și George Simion au ales să apară separat în public, inclusiv în intervențiile televizate.

Senatorul Șoșoacă a preferat să meargă singură la porțile spitalului „Matei Balș”, unde s-a certat cu paznicii și a chemat oamenii în stradă.

Ion Cristoiu crede că Diana Șoșoacă va fi dată afară din AUR!

Între timp, liderul AUR George Simion a organizat un protest a doua zi după incendiu în fața Ministerului Sănătății. De menționat că la această manifestație Diana Șoșoacă nu a fost prezentă.

Duminică, 31 ianuarie, cei doi politicieni au protestat separat. Simion a fost prezent din nou la Ministerul Sănătății, în timp ce Diana Șoșoacă a lipsit. În momentul în care Șoșoacă a venit la minister, George Simion a plecat acasă, conform Gândul.

Jurnalistul Ion Cristoiu crede că George Simion „încearcă să-și facă loc în lumea bună a politicii” în timp ce Diana Șoșoacă a ales o cale „violentă, care sfidează ordinea stabilită”.

Gazetarul e convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid, în speranța că AUR va ajunge la guvernare, însă acest lucru e practic imposibil.

„Fără aceste scandaluri, AUR ar fi un partid mort din punct de vedere mediatic, supus embargoului la care e supus orice astfel de partid în Europa. Sînt convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid. AUR va vrea să arate astfel că e un partid care poate fi invitat la Guvernare. Da, dar nu-l va invita nimeni. În veci!”, a concluzionat Cristoiu.

Diana Șoșoacă a fost protagonista unor scandaluri televizate, fiind nevoită să părăsească emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, dar și să încheie abrupt discuția cu Victor Ciutacu la România TV.

>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.