Tuesday, March 19, 2024

Daniel Dines, fondatorul UiPath (cel mai bogat român), va investi în proiectul rezidenial de lux One United Properties

Must Read

Daniel Dines, miliardarul fondator al producătorului de software de automatizare UiPath Inc., este în discuții pentru a cumpăra o participație minoritară la dezvoltatorul de lux One United Properties înainte de oferta publică inițială planificată la bursa din România, potrivit unor persoane familiare cu negocierile.

Cu o avere estimată la aproximativ 7 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate de Bloomberg, Daniel Dines negociază cumpărarea a 5% din One United Proprities, înainte ca compania să facă debutul pe piața bursieră luna viitoare. Victor Capitanu, directorul general și cofondatorul One United Properties, a refuzat să comenteze când a fost contactat de Bloomberg. La fel si Daniel Dines nu a răspuns la întrebările Bloomberg despre aceasta informatie.

One United Proprities este în discuții cu investitorii pentru a se pregăti pentru oferta de acțiuni planificată în prima jumătate a lunii iunie, a declarat marți Razvan Rat, director executiv adjunct la BRK Financial Group. Vânzarea va fi realizată ca o majorare de capital pentru o participație de 10% la companie. Cei doi fondatori, Capitanu și Andrei Diaconescu, care controlează acum 75% din companie, vor păstra până la urmă o participație de aproximativ 60%.

BRK Financial estimează că viitorul free-float va depăși 30%.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x